nagrada_big

Centar lepih umetnosti GUARNERIUS dobitnik Regionalne nagrade BIZNIS PARTNER 2012 u oblasti kulture
 
GUARNERIUS, Centar lepih umetnosti maestra Jovana Kolundžije, dobitnik je prestižne Regionalne nagrade BIZNIS PARTNER 2012, koju najboljim kompanijama i institucijama iz regiona, tradicionalno dodeljuje kompanija Mass Media International.
U obrazloženju komisije koju su činili ugledni profesori univerziteta u regionu, navodi se da je „Centar lepih umetnosti Guarnerius ostvario dobre poslovne rezultate, poštovao visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uva?avao svoje partnere i klijente i vodio računa o širim društvenim interesima i lokalnoj zajednici. Poslovnu izuzetnost ustanove kulture Guarnerius, Centra lepih umetnosti Jovana Kolundžije, najbolje su prepoznali i ocenili poslovni partneri, a potvrdili su je rezultati nezavisnih istraživanja.“
Nagrada BIZNIS PARTNER ustanovljena 1995. godine, prerasla je u prestižno poslovno i javno priznanje koje se dodeljuje kompanijama i institucijama iz regiona za iskazanu izvrsnost, etičnost i odgovornost u svim delatnostima, a u cilju promovisanja i podsticanja boljeg povezivanja i prosperiteta u regionu.
Među dosadašnjim laureatima BIZNIS PARTNER nagrada, su kompanije Coca Cola, Microsoft, McDonalds, Telekom Srbija, Hemofarm, Knjaz Miloš, Štark, Galenika, a dodeljivane su i specijalne nagrade institucijama koje su izuzetno doprinele obrazovanju i stručnoj edukaciji, poput Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu i Fakulteta informacionih tehnologija.

 

Povezana vest:  Nova knjiga Luke Mičete „Stefan Nemanja" u prodaji