Remake_Logo_Kolor
POSTANI DEO REMAKE TIMA!

REMAKE je festival kreativnih intervencija i ima za cilj da aktivira kreativne procese i inventivno razmišljanje kod mlađe populacije iz oblasti kulture, umetnosti, dizajna i ekološkog stvaralaštva. Ideja projekta je da se otvore novi vidici kod učesnika o mogućnostima stalne i ponovne upotrebe ljudskog stvaralaštva, prvenstveno na polju ideja, umetničkih i praktičnih savremenih koncepata, a zatim da se kroz sistem prezentacija i interaktivnih radionica pokažu i prikažu tehnike stvaranja novih vrednosti na već postojeće stvari i predmete iz okruženja, putem reciklaže i redizajna.
Prvo izdanje festivala Remake održano je u Beogradu, od 03. do 06 novembra 2011.godine, u Ustanovi kulture Parobrod. REMAKE je ponudio izuzetno kvalitetan i atraktivan sadržaj težeći da se pozicionira kao jedan od tradicionalnih kreativnih beogradskih festivala uz brojna partnerstva posebno sa Kids patch-om (www.kids-patch.com) i dizajn inkubatorom NOVA ISKRA (www.novaiskra.com). Drugo beogradsko izdanje REMAKE  festivala će se održati krajem oktobra, početkom novembra, i trajaće 5 dana, uz znatno bogatiji program i na nekoliko lokacija.
Novi članovi tima?
Pored festivala REMAKE naše radionice će biti deo najboljih festivala u Srbiji – Mikser festival, EXIT i WARRIOR’S DANCE festival i baš zato nam trebaš TI!
Odlikuju te – kreativnost, dinamičnost, komunikativnost?
Voliš dizajn, kulturu i umetnost?
Važna ti je ekologija i reciklaža?
Zanimljiv ti je koncept festivala REMAKE?
Imaš od 20 do 30 godina?
Prijavi se i pošalji CV sa fotografijom na [email protected] do 10. aprila i postani deo našeg tima na festivalima Mikser, EXIT i WARRIOR’S DANCE!
Očekujemo te!

Povezana vest:  Predstavljanje istorijskih knjiga za decu Slobodana Stanišića u Kraljevu