masa rebic promocija

U knjižari Delfi SKC predstavljen roman „Još samo ovaj put“ Maše Rebić

Pred mnogobrojnom beogradskom publikom, u četvrtak, 28. februara, u Delfi Caféu u SKC-u predstavljen je dugo očekivani roman Maše Rebić „Još samo ovaj put“.
O novom romanu kultne autorke koji govori o urbanoj sredini i njenim navikama, izvitoperenom ponašanju i sklonosti ka perverzijama pored autorke govorili su urednik Nenad Župac i pisac i dramaturg Danica Nikolić Nikolić. Promociju je otvorila glumica Danijela Vranješ koja je čitajući odlomak iz knjige svim prisutnima približila i dočarala temu romana.
Župac kao urednik ove knjige istakao je da se u romanu multiplicira pripovedački glas iz muškog i ženskog prvog lica i to veoma uverljivo. Za razliku od prethodnih romana Maše Rebić, gde su junakinje bile mlade devojke, u knjizi „Još samo ovaj put“ pojavljuju se formirane, zrele žene.
-Moram da priznam da sam prva pročitala rukopis i prvo što sam primetila jeste da je Maša jako sazrela kao pisac. Knjiga predstavlja psihološku studiju i pravo je osveženje na srpskoj književnoj sceni. Maša je jedna od osoba u koju se odmah zaljubite, koja nosi auru lepe, uspešne i pametne žene i kao takvoj je teško da je drugi shvate ozbiljno – obajsnila je Danica Nikolić Nikolić.
-Ova knjiga se razlikuje od prethodnih po vrsti erotike koja se prožima. Junaci romana su prilično nesigurni u sebe i opsesivni na više nivoa. Ipak obrazovani, uspešni, prepuštaju se svojoj skrivenoj seksualnosti i produbljuju svoje neobuzdane želje – istakla je Maša Rebić.
Kozmetička kompanija Avon i ovog puta je sve one koji su barem jednom u životu izgovorili „Još samo ovaj put“ obradovala divnim poklonima.

Povezana vest:  Mirjana Drljević je pobednica prvog konkursa za neobjavljevni roman