Svecano otvaranje knjizara KRUSEVAC 45x65Svečano otvaranje knjižare Delfi u Kruševcu

Knjižarski lanac Delfi se razvija prema evropskim standardima. Sa ciljem da promoviše najbolja književna izdanja i propagira prave vrednosti, u utorak, 16. jula, u 18 sati u Kruševcu (Mirka Tomića 89) svečano će biti obeležen početak rada nove knjižare Delfi i Laguninog kluba čitalaca.
Čast da se zvanično najavi početak rada ove knjižare pripala je Laguninim piscima Urošu Petroviću i Dejanu Stojiljkoviću, koji će tom prilikom potpisivati svoje knjige.
Specijalno tog dana knjige sa Lagunine top 20 liste biće na specijalnom popustu od 30 odsto. U promotivnom periodu – od 18 do 21 sat – svi koji žele moći će besplatno da se učlane u Lagunin Klub čitalaca, koji omogućava kupovinu Laguninih izdanja po najpovoljnijim cenama.
Pored mnogobrojnih popusta očekuju vas i pokloni uz svaku kupovinu. Poklone su pripremili prijatelji ovog događaja: Nivea, Golden Rose, Lomax, Multiactiv, Perwoll, Naše zrno, Božen kozmetika, ET kafe i kompanije BDR i GDT.
Knjižara je, kao i sve ostale u lancu Delfi, organizovana i opremljena po svetskim standardima i pored knjiga svih izdavača nudi i bogat program kartolerije i gift program. Radno vreme knjižare je od ponedeljka do subote, od 9 do 21 sat. Knjižara u Kruševcu je nedeljom zatvorena.
Svečano obeležavanje rada još jedne knjižare u lancu Delfi idealna je prilika da obnovite svoju biblioteku, družite se sa omiljenim piscima, ostvarite brojne privilegije i uživate u vrednim poklonima.

Povezana vest:  Održana prva manifestacija Dečji dani kulture