larousse-enciklopedija-za-najmladje-pirati„Pirati“ i „Dinosaurusi“ na vidiku!

Lagunina izdavačka produkcija za najmlađe postala je bogatija za dva sjajna naslova, enciklopedija Larouše za najmlađe, „Pirati“ i „Dinosaurusi“. Ova jedinstvena izdanja na našem tržištu objedinjuju knjigu, nalepnice i slagalicu u isto vreme. Knjige su štampane ćiriličnim pismom i imaju izrazit edukativni karakter uz svesno poigravanje jezikom. Namenjene su deci uzrasta od 3 do 6 godina.

Povezana vest:  E.T. vanzemaljac u bečkom „Madam Tisou“

larousse-enciklopedija-za-najmladje-dinosaurusiČitajući „Pirate“ mladi čitaoci će naučiti delove piratskog broda, saznaće kako pirati žive, i ko sve čini posadu na takvom brodu. Uz „Dinosauruse“ mališani će naučiti nazive dinosaurusa, njihovu morfologiju, način ishrane i druge važne karakteristike. Na kraju obe knjige će naći zanimljivu igru s nalepnicama kojih ima i više nego što je potrebno za samu igru, tako da će im višak poslužiti da ukrase knjigu, svesku ili već nešto drugo.
Tematske slagalice na kraju knjige će posebno obradovati mališane jer funkcionišu kao poklon-dodatak.
„Pirate“ i „Dinosauruse“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Povezana vest:  Obeležavanje rođendana Nikole Tesle