delfi sajam-2013Knjižare Delfi na Sajmu knjiga 2013.

Knjižarski lanac Delfi ove godine na Sajmu knjiga nastupa u Hali 4, u prepoznatljivom stilu knjižare SKC sa 10.000 naslova iz svih oblasti, svih domaćih izdavača i sa najboljim izborom knjiga na engleskom i francuskom jeziku. Delfi knjižare se trude da domaćim čitaocima ponude aktuelna svetska izdanja svih žanrova.
Štand knjižara Delfi biće jedinstven po ponudi knjiga američkih i francuskih izdavača, kojih nema na drugim mestima u Beogradu, naročito beletristike, fantastike i stripova, kao i knjiga iz oblasti istorije, politike i umetnosti.
Svi posetioci štanda knjižara Delfi imaju priliku da pronađu najnovije naslove, tek objavljene u svetu.
Uz knjige, na štandu će biti izložen i prateći gift program – lampice za knjige, bukmarkeri, torbe i aksesoari, agende i kalendari modernog dizajna renomiranih evropskih proizvođača.
Najveću knjižaru na Sajmu knjiga posebno izdvajaju edukovani knjižari koji će čitaocima preporučiti najzanimljivije i najaktuelnije knjige.
Za sve kupce na Sajmu knjiga knjižarski lanac Delfi pripremio je u velike popuste i gostovanja domaćih autora. Na štandu knjižara Delfi važiće popust na domaće knjige i nova izdanja stranih knjiga: 15% na kupovinu do 4 knjige (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 20%), popust 20% na 5 i više knjiga (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 25%), popust 25% na 9 i više knjiga (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 30%), kao i akcija 5 za 999 za veliki izbor stranih knjiga.
Važiće i popust na gift program 10% na unikatne i originalne poklone i aksesoare.
Za sve one koji nisu u prilici da posete štand knjižarskog lanca Delfi za vreme trajanja Sajma knjiga, u svim našim knjižarama važiće popust od 20% na Lagunina izdanja, za 3 i više kupljenih knjiga, uz redovan članski popust. U knjižari Delfi SKC i dalje traje akcija 10 za 999 dinara.

Povezana vest:  „Karijera u svetu mode" – nova priča o Vinks klubu