Partnerstvo Vipa i BDF-a i u 2014. godini - Andreas Graf i Aja JungDugoročno partnerstvo Vipa i Beogradskog festivala igre nastavlja se i u 2014.

Potpisima Andreasa Grafa, v.d. direktora kompanije Vip mobile, i Aje Jung, direktorke Beogradskog festivala igre, ozvaničen je nastavak njihove uspešne saradnje u razvoju umetničke igre u Srbiji.
„Igra je forma komunikacije koja zahteva inovaciju, jednostavnost i težak rad. Upravo su to zajedničke vrednosti koje neguju Vip i Beogradski festival igre. Verujemo da će program za sledeću sezonu potvrditi kvalitet i snagu ovog partnerstva“, istakao je gospodin Graf.
Aja Jung, direktorka Beogradskog festivala igre, ocenila je: „Ovogodišnji jubilarni 10. festival pokazao je da je naš glavni grad prepoznat kao jedna od evropskih prestonica savremene igre. Ponosni smo na sve dosadašnje zajedničke uspehe Vipa i Festivala, kao i na našu publiku koja iz godine u godinu raste uz najaktuelnije naslove i najpoznatije umetnike moderne igre.“
Kroz različite projekte poput programa „Vip talenti“ namenjenog najmlađim ljubiteljima umetničke igre, Vip mobile pruža podršku Nacionalnoj fondaciji za igru i razvoju savremene plesne scene u Srbiji. Značajna je i nagrada „Vip poziva“, koja se dodeljuje istaknutim baletskim umetnicima iz Srbije, koji su svoju uspešnu karijeru gradili u inostranstvu.

Povezana vest:  Laguna i Delfi Sajamski dani od 14. do 31. oktobra