inkPoslednja radionica Literarnog Online Inkubatora
Na poslednjoj beogradskoj radionici projekta Literarni Online Inkubator, Leontina Vukomanović će održati predavanje o tome kako talenat za pisanje poezije uvek pronalazi svoj put do zvezda. Radionica će se održati u četvrtak, 14. novembra u knjižari Delfi, SKC, Kralja Milana 48, Beograd, s početkom u 19.30h.
Radionica je namenjena učesnicima projekta Literarni Online Inkubator, mladima od petnaest do trideset godina, ali je takođe otvorena i za sve ljubitelje knjige i pisane reči. Leontina će mladim autorima i ljubiteljima knjige, kroz predavanje i razgovor, preneti svoja iskustva, a tridesetoro najsrećnijih će na poklon dobiti i njenu zbirku poezije „Nije tačno sve što lepo zvuči“. Ovakva radionica je svakako najbolji način da jedan iskusni stvaralac svoje znanje prenese onima koji tek treba da se usavrše na tom polju.
Literarni Online Inkubator je jedinstveni projekat na ovim prostorima, osmišljen tako da mladima omogući kreativni razvoj na polju literarnog stvaralaštva, kroz korišćenje modernih kanala komunikacije – interneta, aplikacija i društvenih mreža.
Projekat traje do 15. novembra ove godine, a u njemu mogu da učestvuju svi stanovnici Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije, starosti od petnest do trideset godina, koji do sada nemaju objavljenih književnih dela. Projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta i u njemu do sada učestvuje preko stotinu neafirmisanih mladih autora iz Srbije, ali i iz čitavog regiona.
Ovu radionicu organizuje Centar za omladinu Tvoja Srbija u saradnji sa IP Laguna i knjižarom Delfi.
Povezana vest:  Izložba Tašnice u Muzeju primenjene umetnosti