neprimetni-ketrin veb„Neprimetni“, priča o ljubavi, izdaji i ubistvu

Za čitaoce koji uživaju u istorijskim ljubavnim pričama sa primesama tragedije, ali i okultnog, izdavačka kuća „Laguna“ pripremila je roman „Neprimetni“ Ketrin Veb.
Novi roman autorke „Nasleđa“, vodi se devizom da su ljubav i prevara često neraskidivo povezani. Kroz dve priče koje se dešavaju 1911. i 2011, autorka predstavlja zanimljive ženske likove koje, svaka na svoj način, uče o ljubavi.
Ket je 1911. služavka u domaćinstvu sveštenika Kaninga i njegove žene Hester. Ket krije tajne iz prošlosti. Hester je naivna žena koja želi da učini devojci, a njen suprug pak želi da mu žena bude srećna.
Sto godina kasnije, Lija pati od spisateljske blokade što se menja kada sa bivšim dečkom koji radi u Komisiji za iskopavanje ratnih grobnica pronađe mrtvog vojnika sahranjenog sa pismima koja aludiraju na skandal i tragediju.
Dva sveta, udaljena jedan vek, sukobljavaju se kada Lija počne da kopa po prošlosti…
„Nasleđe“ je zanimljiva i intrigantna knjiga o ljubavi, strasti i ubistvu u spokojnom berkširskom selu i savršeno je štivo za čitaoce koji vole dobro osmišljenu priču, zanimljive likove i malo suspensa u svom štivu.

Povezana vest:  Krimi trilogija "Milenijum" Stiga Lašona dobija nastavak