Postene-iluzije-korica“Poštene iluzije“ autorke Nore Roberts u izdanju Alnarija
Izdavačka kuća Alnari predstavlja novo izdanje “Poštene iluzije“ autorke Nore Roberts.
Nora Roberts jedna je od najpoznatijih i najomiljenijih autora u svetu. Rođena je u Merilandu kao najmlađe od petoro dece i jedina kćerka. Oduvek je uživala u čitanju i pisanju. Prvu knjigu, Irish Thoroughbred, objavila je 1981. godine i od tada ne prestaje da niže književne uspehe.Do sada je širom sveta prodato preko 125 miliona primeraka njenih knjiga.
Novi roman čuvene autorke donosi nam romansu, čaroliju, hladnokrvnu osvetu… Ovo je priča o ljubavi i intrigama koje povezuju tri decenije. Nora Roberts upoznaje nas sa
svetom u kojem se prepliću strast i misterija, svetom u kome je sve iluzija.
Maksimilijan Nuvel svetski je poznat mađioničar, a njegova prelepa i tvrdoglava kćerka Roksana od oca je nasledila talenat ali i jednu veoma neobičnu sklonost: oboje su neverovatno vešti kradljivci dragulja. Deo njihove porodice je i Luk Kalahan, zanosni mladić kojeg je Maks još davno usvojio. Roksi i Luk pridružuju se Maksu na sceni i izvode tačke od kojih zastaje dah, ali kada publika ne gleda, učetvuju u izvođenju podjednako komplikovanih krađa. Luk je prevarant, usamljenik, muškarac zbog kojeg žene drhte, ali i čovek koji će osvojiti Roksanino srce – iako se neprestano sukobljavaju, na kraju shvataju da su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Međutim, Luka progoni strah da će prošlost dovesti u opasnost njegovu novu porodicu – na meti je hladnokrvnog Sema Vajata, koji se zarekao da će se osvetiti Nuvelovima. Mračne tajne koje krije mogle bi da sruše Roksaninu kulu od karata i razbiju joj sve iluzije… kao i njeno srce.
“Uzbudljiva, romantična priča“
Boston Herald
“Izvanredno zabavan roman!“
The Guardian
Povezana vest:  Francuska stip autorka Alizee de Pin započela umetničku rezidenciju u Pančevu