ispovest-korice„Ispovest“ Marije Šerifović od 20. februara u prodaji
 
Iznenađujuća autobiografija jedne od najpoznatijih i najnagrađivanijih pevačica mlađe generacije Marije Šerifović naći će se u prodaji od 20. februara u svim knjižarama Delfi, Laguninin klubovima čitalaca u Srbiji, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.
Umetnica bez dlake na jeziku u ispovednom tonu govori o svom detinjstvu, teškoj porodičnoj situaciji, muzičkim počecima, prvim ljubavima, snimanju albuma, pobedi na Evroviziji…
Osim onoga što se može očekivati u jednom osvrtu na pređeni životni put, Marija Šerifović prvi put otvoreno progovara o svojim strastima i slabostima, prijateljima i menadžerima, o sklonosti prema tetovaži i pokeru i, naravno, o svojoj seksualnosti, o kojoj je već mnogo pisano. Ova uzbudljiva priča napisana je za sve one koji žele da izbliza upoznaju životni put poznate pevačice, ali i za one koje interesuje kako poznati ljudi nose teret slave: u slučaju Marije Šerifović, ona se u svojoj „Ispovesti“ uvek iznova okreće univerzalnim vrednostima života kao što su ljubav, pravda, istrajnost i odgovornost.
Nakon uspešne bioskopske premijere dokumentarca, snimljena je TV serija od osam epizoda, a zatim i knjiga od osam poglavlja pri čemu svaki nosi posebnu simboliku i temu. Svako slovo reči „Ispovest“ označava zapravo početno slovo pojedinačnih poglavlja – Istina, Spasenje, Pobeda, Oproštaj, Vera, Energija, Sudbina i Tajna.
„Ne izgledam kao plavuša sa estrade punjena silikonom, a ipak sam pevačica, i to prilično drugačija, u svakom pogledu. O meni su u medijima kružile razne priče: pisali su da sam transvestit, da imam testise, da mi je država dala ogromne pare posle pobede na Evroviziji, da sam u sprezi sa političarima, i razne druge gluposti. Svi već sve znaju o Mariji Šerifović, ali me retko ko zaista poznaje. Pišem ovu knjigu jer imam želju da onima koji vole moje pesme, a i svima drugima, ispričam šta mi se dogodilo pre nego što sam postala ono što danas jesam… Svaka ovde zapisana reč je istina“, istakla je Marija Šerifović.
Povezana vest:  Hadžihafizbegović ozbiljno povređen tokom predstave