sajam-knjiga-nsLaguna na Novosadskom sajmu knjiga
Novosadski sajam knjiga okuplja stvaraoce iz oblasti književnosti, izdavaštva, obrazovanja i medija. Izdavačka kuća Laguna će na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Novom Sadu predstaviti svoju bogatu produkciju po izuzetno povoljnim cenama.
Sajam knjiga održaće se u hali i kongresnom centru Master (Hajduk Veljkova ulica, br.11) od 28. februara do 4. marta 2014. godine. Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan.
Izdavačka kuća Laguna će na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Novom Sadu svojim čitaocima ponuditi specijalan sajamski popust od 15%, dok uz 3 i više kupljenih knjiga mogu da ostvare dodatnih 10% popusta. Ali to nije sve, uz sajamski i količinski popust naše verne čitaoce očekuju i članski popusti, s toga ne propustite priliku da i ove godine obezbedite sebi aktuelne naslove po neverovatno niskim cenama.
Cilj Sajma knjige je da podstiče direktne susrete izdavača, pisaca, književnih kritičara i publike i razgovore na aktuelne teme u svetskoj i domaćoj književnosti. Promoviše nova izdanja beletristike, popularne, stručne i naučne literature, priručnika, udžbenika, izdanja za učenje stranih jezika, dečje literature.
Povezana vest:  Muzejska četvrt u Beču slavi 20. rođendan