SpasUskoro dvadeseto izdanje knjige „Spas“ Isidore Bjelice

Knjiga „Spas“ poznate spisateljice Isidore Bjelice postigla je neverovatan uspeh a to potvrđuje veliki broj zadovoljnih čitalaca.
U štampu je otišlo dvadeseto izdanje Isidorine nove knjige „Spas“, što govori o tome da je publika prepoznala njenu iskrenu emociju i motiv za pisanje da sa javnošću podeli najteže trenutke svog privatnog života.
Knjiga koja je dirnula mnoga srca najprodavanija je knjiga u proteklom periodu čiji uspeh nastavlja da raste i ide uzlaznom putanjom.
„Spas“ je ultimativna knjiga za spasenje tela i duše, koja ne može da se poredi ni sa jednom drugom knjigom po iskrenosti, emocijama, ali ni velikom broju tajni i recepata koje autorka otkriva.
-Kada mi je dijagnostikovana teška bolest i kada sam ubrzo potom operisana, počela sam da pišem o svim dilemama sa kojima sam se susretala. Tako za prvi deo knjige volim da kažem da je intimni hologram moje duše u teškim trenucima, dok se u drugom nalaze korisni saveti o tome kako preventivno delovati na ljude da se ne razbole ili kako da bolesni pomognu sebi tokom izlečenja – istakla je Bjelica.

Povezana vest:  Ninova nagrada: u najužem izboru Filip David, Oto Horvat i David Albahari