Velika vezbanka za predskolceNovi naslovi Kreativnog centra

Kreativni centar, koji se specijalizovao kao izdavač literature namenjene deci i mladima, nedavno je objavio nekoliko zanimljivih naslova za decu od tri do sedam godina.
Kako navode iz KC-a, knjiga na koju su veoma ponosni je „Velika vežbanka za predškolce“ namenjena deci uzrasta od 3 do 6 godina koja sadrži 260 različitih zadataka, igara i aktivnosti kroz koje deca predškolskog uzrasta na zabavan način uvežbavaju crtanje, prva slova, otkrivaju glasove, čitaju jednostavne reči, uče se brojevima i elementarnim računanjem i otkrivaju svet koji ih okružuje.
Za decu uzrasta od 5 do 7 godina, Kreativni centar pripremio je knjigu Simeona Marinkovića i Vladislava Markovića „Vuk i sedam jarića i druge priče“ koju je ilustrovao Tihomir Čelanović.
Ova bogato ilustrovana knjiga, kako navodi izdavač, mala je riznica basni u stihovima i pružiće odraslima drignu priliku za druženje sa mališanima.
Istom uzrastu namenjena je i knjiga Dobrice Erića „Priča duga tri lanca iz lovačkog ranca“ koju je ilustrovao Aleksandar Zolotić.
Reč je o zabavnoj priči u stihovima koju prate divne ilustracije i oblačići u kojima su objašnjene manje poznate reči. Ova slikovnica objavljena je u ediciji „Pustolovine za predškolce“ u kojoj se nalaze najlepše knjige za decu.
U okviru izuzetno popularne edicije „555 nalepnica“, Kreativni centar sada je objavio dve knjige – „Gusari“ i „Životinje“.
Svaka od ovih knjiga sadrši nalepnice pomoću kojih dete može samo da napravi neverovatne scene i istovremeno uči i zabavi se a u knjigama mogu da uživaju i roditelji dok se igraju sa svojom decom.
U okviru ove edicije već su objavljene izuzetno uspešne knjige sa nalepnicama vila, vozila i putovanja.

Povezana vest:  Manifestacija "Sećanje na Velikane srpskog glumišta", 11. avgust u Glumačkom parku u Vrnjačkoj Banj

{vsig}KC{/vsig}