slash

Gitarista Sleš snimio treći solo album

Bivši gitarista američke grupe Gans end Rouzis Sol Hadson (Saul Hudson) poznatiji kao Sleš (Slash) izjavio je da je završio svoj treći solo album, piše danas časopis Klasik rok magazin. List navodi da će album biti uskoro objavljen, iako još nema naziv niti je poznat tačan datum izlaska. 
Na albumu je 17 pesama – 16 vokalnih i jedna instrumentalna. Album je snimljen u saradnji s Majlsom Kenedijem i pratećom grupom Konspirejtors (The Conspirators). 
Kao radni naslovi spominju se pesme „I Wanna Pull Your Hair“, „It Puts The Lotion On Its Skynyrd“, „Ćeap Dick“, „Manual Automation“, „You’re The Truth“, „Dirty Girl and Music To Murder Your Girlfriend By“. 
Sleš je listu rekao da još nije dao ime albumu niti je dizajnirao naslovnu stranu, ali je dodao da će to brzo biti gotovo. Prema njegovim rečima, posle predstojeće turneje s grupom Aerosmit po SAD, postoji mogućnost da obiđe Veliku Britaniju i Evropu. 
Sleš je prepoznatljiv po svojoj dugoj kovrdžavoj crnoj kosi, velikom šeširu, cigareti u ustima i „ljubavi“ prema viskiju „Džek Danijels“. Poseduje više od 250 gitara među kojima poznate marke „Gibson“ I „Fender Stratokaster“. 

Povezana vest:  Lena Kovačević na Bušemijevoj kompilaciji