Thomas DIstaknuti švajcarski džez pijanista Thomas Duvigneau  u Mikser Houseu
 
Istaknuti pijanista, kompozitor i aranžer, Thomas Duvigneau, nastupiće 16. aprila u Mikser House-u. Koncert će biti jedinstvena prilika da se Beograđani upoznaju sa muzikom čuvenog džez muzičara koji će u sredu nastupiti u triju, uz podršku domaće ritam sekcije – Milan Nikolić (kontrabas) i Peđa Milutinović (bubanj). Nastup će početi u 21 čas, a ulaz je slobodan.
Thomas Duvigneau je počeo da svira klavir sa osam godina, a na džez muziku je fokusiran od svoje dvanaeste. Diplomirao je na Kraljevskom konzervatoriju u Holandiji, a podučavali su ga neki od najvećih imena džez muzike i klavira. Nastupao je širom sveta sa brojnim muzičarima koji neguju različite džez stilove.
Milan Nikolić je muzikom počeo da se bavi sa 17 godina. Studirao je muziku na Univerzitetu u Gracu, a u svoju biografiju je upisao muzičare kao što su Karl Racer, Fric Pauer, Ed Nojmajster, Beni Golson, Don Menza, Duško Gojković, Kristijan Havel i mnogi drugi. Profesor je džez kontrabasa na odseku za Džez i popularnu muziku FMU u Beogradu.
Peđa Milutinović je danas jedan od najtraženijih džez muzičara na sceni. Peđa okazuje nesvakidašnje razumevanje baperskog zvuka iz šezdesetih, koje nadilazi školski izučen zanat – on zvuči baš kao da svira zvuk svog doba. Stalni je član Maks Kočetov Quarteta i Vasil Hadžimanov Banda, i saradnik mnogih drugih postava.
Povezana vest:  EXIT WEEKEND NA MTV KANALU