Disciplin A Kitschme„OVISNIK O MOĆI“ – DRUGA PESMA NOVE POSTAVE LEGENDARNE GRUPE DISCIPLIN A KITSCHME, PREMIJERNO NA MTV KANALU!

Posle izuzetnog uspeha i prodrmavanja javnosti hitom „Samo Disciplina!“, neuništiva Disciplin A Kitschme u najnovijoj postavi sa usnom harmonikom objavljuje i drugu pesmu pod imenom „Ovisnik o moći“, čiji će video spot doživeti premijeru na MTV kanalu u ponedeljak, 21. aprila u 20h!
Spot je sniman u knjižari Delfi, smeštenoj u zgradi beogradskog Studentskog kulturnog centra, u prostoru nekadašnjeg Teatra SKC, kasnije poznatog i pod imenom Drugi novi klub, kao i na par gradskih lokacija. Kamerman je bio Nikola Majdak, a montažer i režiser spota je Koja.
Povodom teksta pesme, članovi grupe su rekli sledeće: „Želimo unapred da se ogradimo od mogućeg tumačenja teksta ove pesme koje će se eventualno vezati za političare – dakle, tekst našeg novog funk hita „Ovisnik o moći“ se ne bavi političarima, niti njihovim ambicijama, on je univerzalan i odnosi se na svakog od nas. Iz tog razloga smo i sačekali da se ovdašnja papazjanija pod imenom „politički izbori“ završi, nismo hteli pesmu da objavljujemo u „nevreme“, da ne bi došlo do njene zloupotrebe, na jevtinom dnevno-političkom nivou. A ako se neko ipak tu prepozna, to će biti njegov problem, te će mu stoga biti bolje da shvati tekst krajnje ozbiljno i spasi se na vreme.“

Povezana vest:  Prvi singl novog benda Lijama Galagera