Bojana SekundaNOVI SPOT BENDA SVI NA POD „SEKUNDA“ U MTV PREMIJERI

Od ponedeljka, 21. aprila u 20 časova, u okviru MTV Premijere po prvi put biće prikazan spot „Sekunda“ sastava Svi na pod sa aktuelnog albuma „Mladost“.
Ekipa koja je realizovala spot je mahom ista kao i za prethodni „Barakuda,“ a video je sniman u šumama pored Barande i cela radnja se dešava na otvorenom prostoru blizu rukavca reke Tamiš.
Ivan Stojiljković potpisuje režiju, direktor fotografije su Stefan Vučković i Marina Perović, za scenografiju je bila zadužena Bojana Nikolić, za kostim Olja Marković, a sve je to na kraju izmontirala Ana Žukić. Odlična ekipa diplomaca FDU i FPU je opet zablistala, a krajnji izgled premijerno pogledajte na MTV kanalu i MTV.RS.
„Svi na pod!“ su nedavno predstavili svoj novi album „Mladost“, koji je objavila nova izdavačka kuća Lampshade media. Na album „Mladost“ nalazi se 11 pesama, koje karakteriše kvalitetni elektro pop zvuk u kombinaciji sa nekoliko čvršćih r’n’r momenata uz ritam sekciju pod uticajem fanka i afro-američkog nasleđa. Numere na albumu dobijaju poseban muzički ambijent zahvaljujući ezoteričnim gitarama, prepoznatljivom „jazzy“ saksofonu i upečatljivom vokalu Bojane Vunturišević. Gosti na albumu su Nebojša Zulfikarpašić i Mickey Straight na gitarama, Andrijana Belović, Goran German, Ida Prester, kao i hor „Kružok“ u pesmi „Put“.
Album „Mladost“ je dostupan na muzičkom servisu Deezer i u svim CD šopovima pirom Srbije.

Povezana vest:  Uz Bočelija, druge večeri Belgrade river festa nastupa Mariza