stars_1Počelo polufinale takmičenja „Stars“ na TV Košava

 

U utorak 27.aprila na Televiziji Košava počelo je polufinale pevačkog takmičenja „Stars“ u organizaciji Radija S i Stars music-a. U jedinom pop takmičenju u Srbiji za novu zvezdu takmičiće se sedam grupa, odnosno 52 takmičara. Svakog utorka i četvrtka do 20. maja, u prime time-u od 21.10h na Televiziji Košava, u finale multimedijalnog šou programa „Stars“ plasiraće se iz sveke grupe po 2 takmičara. Prvog dana Radijskog festivala 2010.godine održaće se finale ovog popularnog takmičenja a za titulu najboljeg boriće se četrnaest finalista. Pobednika očekuje nagrada u vrednosti od sto hiljada evra, maxi singl, kompletna promocija u javnosti i što je možda najznačajnije direktno učešće u finalu Radijskog festivala 2011. godine.

Povezana vest:  Andy Pavlov topi naša srca

 

U prvoj polufinalnoj emisiji „Stars“, pored stalne postavke žirija Cvete Majtanović i Baneta Opačića, u ulozi trećeg člana žirija kao specijalni gost, svoj „sud“ mladim talentima dao je pevač grupe Legende – Ivan.

Sreću da se plasiraju u filane imali su Tanja Kostić i Igor Pavić. Tanja Kostić se u ovom krugu predstavila pesmom Nine Badrić „Takvi kao ti“ i pokazala svoje vokalne kvalitete ali i plesno umeće. Igor Pavić je dobio najpozitivnije kritike od Ivana iz grupe Legende. Ivan je tom prilikom rekao da su njegovi kriterijumi izuzetno visoki a da ih je Igor zadovoljio.

Povezana vest:  Lady Gaga u zlatnim kolicima

Program će kao i do sada voditi Katarina Danojlić koja i sama poseduje vrhunske vokalne sposobnosti koje smo imali prilike da čujemo.