The Good GuysThe Good Guys na otvaranju Cinema City festivala
 
Za muzički program festivala Cinema City ove godine će biti zaduženi  The Good Guys, audio-vizuelni duo iz Novog Sada koji čine producent Bojan Čizmić, poznat i kao DJ Cell D, i grafički dizajner Andrija Kovač čiji je pseudonim Xtrapurified. Oni će, zajedno sa Džulijet Luis, otvoriti festival 5. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi, a ove godine potpisuju  i zvaničan soundtrack festivala Cinema City. 
 
The Good Guys poznati su po atraktivnom živom nastupu koji kombinuje isključivo autorsku muziku i sinhronizovanu videografiju. Inspirisani retro zvukovima i estetikom sint-popa, fanka i brejkdensa,
dinamični duo donosi pravi odgovor na rad elektronskih velikana kao što su Daft Punk ili Chemical Brothers. Ove “disko nindže” imaju više od 30 autorskih pesama i veliki broj remiksa, kao i dugu istoriju nastupa sa nekim od najvećih imena elektronske scene. Započinju svoju karijeru  setom na Exit festivalu u julu 2008. godine, a do sad su nastupali sa klupskim velikanima poput  Terensa Fiksmera, Hot Chipa, Gorillaz Sound System, Martelom, Adamom Freelandom i mnogim drugima. Poslednji u nizu fenomenalnih nastupa bio je u Beogradu, 24. aprila, rame uz rame sa bendom The Faithless. 
 
 
Povezana vest:  Džastin Timberlejk u vezi sa Skarlet Johanson?