kristijan rahimovskiKristijan Rahimovski s pesmom „KORAK PREKRATAK“ na ovogodišnjem CMC festivalu

Kristijan Rahimovski na ovogodišnjem CMC festivalu predstavlja se s pesmom ‘Korak prekratak’. Kristijan je spreman da osvojiti publiku, i nada se da će ova pesma pronaći pravi put do uspeha.
Pesma ‘Korak prekratak’ govori o neuzvraćenoj ljubavi. „Nekada u životu druga strana ne oseća i ne misli onako kako bi mi to hteli“ rekao je Kiki Rahimovski. Upravo to emotivno stanje opisuje nova pesma Kristijana Kikija Rahimovskog, koji veruje kako će se mnogi pronaći u spomenutoj pesmi i dodaje: ‘Ono što me čini srećnim je moja prva saradnja s Parnim Valjkom, tj. s članovima Parnog valjka, Marijanom Brkićem koji je odsvirao prekrasan solo i Berislavom Blaževićem na Hammondu. Znam da bi mnogi voleli da čuju duet s mojim ocem, ali za to treba da se dogoditi pesma. Tekst i muziku za ‘Korak prekratak’ sam sam napisao, dok aranžman i produkciju potpisuje Ivan Škunca. Verujem u pesmu i imam osećaj da će pesma dugo trajati, ali to neka odluči publika. Veseli me što ću nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu
Na ovoj pesmi osim Marijana i Berislava, Kristijan je okupio ekipu vrhunskih muzičara, među kojima su Leo Anđelković na bubnjevima, Filip Đud na klaviru i strings, Kornelija Palić na back vokalima, Martin Petračić na bass gitari, i Marko Otmačić iz Zagrebačke filharmonije na violi.

Povezana vest:  Održan Dečji novogodišnji koncert na Trgu Nikole Pašića