ISKAZ-1ISKAZ gosti na koncertu Dog Eat Dog 12. maja u DOB-u

Popularni domaći bend Iskaz gostovaće na koncertu grupe Dog Eat Dog, koji je zakazan za 12. maj u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Na koncertu ovog američkog krosover benda, kako je ranije najavljeno, gosti će biti i hard kor grupa Last Hope iz Bugarske.
Ograničen broj ulaznica, po specijalnoj promotivnoj ceni od 900 dinara, dostupan je u Felix Shopu (Beograd) i Mungos Shopu (Novi Sad). Ulaznice će biti i u redovnoj pretprodaji, preko EVENTIM prodajne mreže, po ceni od 1300 dinara.
Kroz socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove i daje pečat vremenu u kom postoji i stvara. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. To je svojevrsna fuzija žanrova kao što su hip-hop, fank, metal, hard kor, dabstep, raga. Iskaz navode da je baš Dog Eat Dog bend koji je izvršio veliki uticaj na muzički izraz koji danas gaje. Publika će 12. maja u Domu omladine Beograda imati priliku da čuje i pesme sa novog albuma „Tanatos“ koji je objavljen 03.04.2014.
Bend Last Hope osnovan je 1995. godine u Sofiji i važe za najaktivniji tog pravca u regionu. Na čestim turnejama po Evropi delili su binu sa velikanima poput Agnostic Front, Madball, Biohazard, Napalm Death, Murphy’s Law, Anthrax… Žestoki nastupi uživo jedna su od njihovih najbitnijih odlika.
Dog Eat Dog u sklopu svoje prolećne turneje posetiće ponovo Srbiju, posle skoro 8 godina od uspešnog nastupa na EXIT-u. Ovaj energični sastav, koji postoji od 1990. godine, tokom poslednje dekade menjao je svoj zvuk inkorporirajući elemente hip hopa, fanka i ska muzike u izvorni hard kor.

Povezana vest:  Nastup Rade Manojlović u Stadion SC