QOTSA 2013 PRESS SHOT resUlaznice za velikane Queens of the Stone Age još samo 3 dana po 190 kuna

Nije ostalo mnogo vremena do 10. juna kada u dvorištu Zagrebačkog velesajma očekujemo kultne Queens of the Stone Age. Svi vi, koji ne želite propustiti godinama iščekivani koncert kalifornijskih rokera, požurite jer su ulaznice do kraja 30. aprila dostupne za samo 190 kn. Nakon tog datuma karte ćete moći kupiti po ceni od 210 kuna.
Queensi u Zagrebu nastupaju kao uvod u ovogodišnje izdanje svetski poznatog INmusic festivala koji će se održati od 23. do 25. juna, ali i u sklopu turneje na kojoj će promovisati poslednji album …Like Clockwork iz 2013. godine. Momci su u januaru najavili da su nakon ove turneje spremni za snimanje novog albuma. Poručuju da već imaju dovoljno spremnih pesama što je definitivno još jedan u nizu odličnih razloga da dođete i možda pje ostatka svijeta čujete što se kuva u glavama i instrumentima Queensa.
Dodajmo da će predgrupa ovim kultnim kalifornijskim rokerima biti zagrebačke garage r’n’r perjanice Erotic Biljan and His Heretics. U svojoj biografiji, s dva albuma iza sebe i jednim u pripremi, EBHH mogu se pohvaliti da su bili podrška velikom broju svetskih muzičkih zvezdi, od Juliette and the Licks, MC5/DKT, Jim Jones Revue do kultnih Supersuckersa pa stoga i nije neobično da su izabrani kao domaća podrška za ovogodišnje gostovanje stoner ikona Queens of the Stone Age.
Ulaznice do 30. aprila kupite za svega 190 kuna u Tisak media centrima , Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) te online na službenoj strani festivala inmusicfestival.com.
Požurite i uhvatite svoju povoljniju kartu!

Povezana vest:  Bojana Stamenov: Ulaskom u finale nestala nervoza