jackieALEKSANDRA KOVAČ OBJAVILA MUZIKU IZ PREDSTAVE „JACKIE AND MARILYN“

Izdavačka kuća Lampshade media sa zadovoljstvom predstavlja novo izdanje Aleksandre Kovač. Radi se o muzici iz predstave „Jackie and Marilyn,“ koja je 18. aprila premijerno izvedena u New Yorku. Ovaj album, koji zajednički potpisuju Aleksandra i Roman Goršek, od danas možete da preslušate na sajtu Deezer.
Album je takođe dostupan na iTunes prodavnici kao i streming platformi Spotify.
Ovo izdanje ujedno označava početak saradnje Aleksandre Kovač i izdavačke kuće Lampshade media koja će preuzeti brigu oko celokupnog autorskog kataloga prve dobitnice MTV nagrade iz Srbija, pa će se uskoro na digitalnim servisima pojaviti reizdanja albuma „Med i mleko“, „U mojoj sobi“, „Beogradski Glas 10“, „Beogradski Glas 11“, i singlova „For Better Or Worse“ i „Jedna žena“.
„Drago mi je što započinjem saradnju sa Lampshade mediom, i što će ljubitelji moje muzike već za koji dan moći ekskluzivno da nabave muziku iz hit predstave „Jackie and Marilyn“ koja se trenutno igra u Njujorku, ali i sva ostala moja izdanja. Pripremamo puno ekskluzivnog materijala, live albuma, ali i moj novi album!“ rekla je Aleksandra Kovač povodom novog izdanja.
‘Jako smo ponosni na saradnju sa Aleksandrom i na poverenju koje nam je ukazala, imajući u vidu da smo mlada izdavačka kuća. Poveriti nekome gotovo kompletnu svoju karijeru je velika odgovornost i mislimo će saradnja inspirisati veliki broj muzičara da krenu putem digitalnog izdavaštva. Aleksandra je napravila odličnu muziku za predstavu a prava je čast i ekskluziva imati jednog ovako kompletnog umetnika i autora na svojoj etiketi, naročito u trenutku kada se predstava igra na Brodveju’ rekao je Nikola Jovanović, direktor izdavačke kuće Lampshade Media.
Muziku za predstavu „Jackie and Marilyn“ napisali su, aranžirali i producirali Aleksandra Kovač i Roman Goršek, a radi se o autorskim kompozicijama koje donose prizvuke jazz, blues, swing muzike i ere Big bendova. Predstava „Jackie and Marilyn“ premijerno je prikazana 18. aprila u Lion teatru, na legendarnom „Theater Row“ u Njujorku. Rediteljka predstave je Sanja Beštić, scenaristikinja Šeri Graubert, kostimograf Aleksandra Stojić Zurovac i scenograf Jonatan Gonzalez. Uloge Džeki Kenedi i Merilin Monro su poverene dvema mladim i talentovanim glumicama – Rejčel Barer i Leli Sati.
Aleksandra je nedavno objavila i spot za pesmu ‘I Belive’ sa albuma „Jackie and Marilyn“ koji možete pogledati OVDE!

Povezana vest:  Belgrade Demo Fest Live raspisao konkurs za drugo izdanje