Demi-Lovato sao paoloDemi Lovato: Najlepša sam sebi bez šminke

Demi Lovato u poslednje vreme sve ide od ruke: za njenu turneju Neon Lights traži se karta više, a knjiga ‘Staying Strong: 365 Days A Year’ pravi je bestseller, pa se nadamo da će i naši izdavači imati sluha za želju njenih fanova, a to je da knjiga dobije izdanje na srpskom.
Ali bivša Disneyjeva zvezda ne planira ovde da stane.
Demi je u intervjuu za latinoamerički Cosmopolitan rekla da joj je najveći san da jednog dana osvoji nagradu Oscar!
-Ponosna sam na sve što sam dosad ostvarila. Ali ne nameravam stati, jer želim još puno toga napraviti. Sanjam o tome da jednog dana osvojim Oscar ili Grammy. Želim da mi karijera potraje godinama – rekla je Demi za Cosmo.
Glumica i pevačica koja se proslavila ulogom u Disneyjevoj seriji ‘Sonny With A Chance’ rekla je da joj je mlađa sestra Madison De La Garza (Juanita iz ‘Domaćica’) najveća inspiracija.
-Kad sam bila mlađa, bio mi je potreban neto ko bi mi bio pozitivan idol. Nisam ga imala pa sam sad odlučila postati takva zbog moje mlađe sestre Madison – rekla je Demi koja je o poremećaju prehrane i zavisnosti progovorila u knjizi ‘Staying Strong: 365 Days A Year’.
Demi je poznata po čestim promenama frizura. Imala je plavu (modru), ružičastu, zelenu, crvenu boju kose, bila je crnokosa, brineta, s pramenovima boje meda… Ali kaže da se najbolje oseća kad je bez šminke i u farmerkama, majici i kožnoj jakni.
-Najseksi sam sebi bez šminke! Najbolje se osećam u farmerkama, u majici i kožnoj jakni – rekla je Demi.

Povezana vest:  MTV Live: The Bambi Molesters, subota, 7. januar 2012. u 20:30