filip dizdar

Novi spot Filipa Dizdara za pesmu „Moj pad“ premijerno na MTV kanalu

Aktualni singl Filipa Dizdara, „Moj pad“ ovih dana je dobio i svoj vizuelni identitet. U drugačijem i intimnijem izdanju, Filip je ovog puta ulogu reditelja za svoj spot odradio iz lične perspektive kroz nedavno putovanje u grad ljubavi, svetlosti i umetnosti.
Kako je Pariz delovao na Filipa i njegovu muziku, pogledajte u novom videu „Moj pad“, koji će premijerno biti prikazan na MTV kanalu u ponedeljak, 12. maja u 20 časova.
„Ovaj put sam se odlučio za nešto novo i za mali odmak od režije kakvu inače radim… Spot je kompilacija kadrova koje sam svakodnevno snimao na odmoru u Francuskoj, a s obzirom na to da je lokacija bilo zaista mnogo, moglo bi se reći da je spot putopisni. Ovog puta sam zanemario sadržaj, odnosno priču, što mi je dalo mogućnost da se posvetim fotografiji unutar spota i tako je stavm na prvo mesto. Video je vizuelno drugačiji od svega što sam dosad radio i nadam se da će se gledaocima svideti…“ – rekao je o svom novom spotu Filip Dizdar.
Autor muzike i teksta pesme „Moj pad“ je Filipov saradnik i kolega Alan Dović, dok se za mastering pobrinuo Andrej Lončarić. Nakon jako uspešnih pesama koje su se našle na albumu „I dalje sanjam…“, a od kojih su „Sunce“, „Hodaš na rukama“ i „Bolje da ostaneš sama“ samo deo ovog muzičkog paketa, na red je došla i jedna intimnija numera.
Emotivan, ohrabrujući tekst prožet senzualnim i veselim notama zasigurno će pronaći svoje mesto na prolećnim muzičkim listama, a podjednako uspešan spot možete premijerno da gledate na MTV kanalu od ponedeljka u 20 časova.

Povezana vest:  VIP ulaznice za koncert Ejmi Vajnhaus i Mobija 9.000 dinara