Letu Stuke by Eldar Nurkovic„Letu Štuke“ unplugged uživo za publiku iz celog sveta

Prvi unplugged koncert benda „Letu Štuke“ održava se večeras u beogradskom Mikser House-u (Karađorđeva 46). Bend u proširenom sastavu će ovom prilikom izvesti svoje poznate hitove u drugačijim aranžmanima – bez struje, a u njihovoj muzici, kao i u nastupu predgrupe „Ničim izazvan“, moći će da uživa publika iz celog sveta zahvaljujući prenosu uživo, dostupnom na stranici: http://webtv.telekom.rs/mikser, kao i na „Mikser“ android aplikaciji.
Ulaznice za koncert se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i u Mikser House-u po ceni od 1200 dinara. Karte će biti dostupne i na ulazu po ceni od 1500 dinara.
„Letu Štuke“ su se u regionu regionu proslavile debijem „Letu Štuke“, sa koga se ističu hitovi „Mjesto za dvoje“, „Šutiš“, „Minimalizam“, kao i duet sa Darkom Rundekom „Sunce“, nakon čega je usledio jednako uspešan drugi CD „Proteini i ugkljikohidrati“ (2008) sa singlovima „Tesla“, „Paranoja“, „Belladonna“, „Psiho“. Letu Štuke čine: Dino Šaran (vokal,gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara). Trilogiju zatvara album „Brojevi računa“ sa kojeg su najpoznatiji singlovi: „Brojevi računa“, „U ovom svijetu“ i „Dembelija „. Letu Štuke u februaru 2014. godine izdaju i samostalni singl „Padaj“. Na večerašnjem koncertu gostujući muzičari su: Esad Bratović (gitare, saz) i Ivan Radoja (violina).
„Ničim izazvan“ je bend koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka, čak i do flertovanja sa pankom.

Povezana vest:  WORLD MUSIC FESTIVAL “TODO MUNDO”u Beogradu 22. i 23. marta

PHOTO: Eldar Nurković