image001

POZIV EXIT DOBROVOLJCIMA ZA POMOĆ U POPLAVAMA

Uvedeno vanredno stanje u Srbiji nije samo upozorenje, to je pre svega poziv u pomoć!
EXIT fondacija poziva dobrovoljce iz cele Srbije da se prijave za pomoć u odbrani od poplava!
Svi koji žele da učestvuju mogu da se prijave svakog dana od 8 do 20h na broj telefona 021 6320 214, a EXIT fondacija će, u koordinaciji sa državnim službama, uputiti dobrovoljce na mesta gde je pomoć potrebna.
Pozivamo sve važne institucije, organizacije i pojedince da putem sajtova i raspoloživih društvenih mreža učestvuju u obaveštavanju javnosti o svim ključnim informacijama za pomoć ugroženim područjima (obaveštavanje o kritičnim mestima, važnim telefonima, brojevima žiro računa za pomoć…).
Takođe, EXIT fondacija će, u saradnji s kompanijom VODAVODA, u narednih deset dana obezbediti 100.000 litara pijaće vode, tako se i na konkretan način stavljajući na raspolaganje Vladi republike Srbije i kriznom štabu, da svojim kapacitetima kojima raspolažemo učinimo sve što je u našoj moći da pomognemo ljudima iz područja ugroženih poplavama.
Verujemo da zajedno sa vama možemo da pomognemo još više, jer posledice od elementarne nepogode nisu, nažalost, samo kratkotrajnog efekta. Štaviše, pomoć će tek biti neophodna. Zato nam pomozite da pomognemo onima kojima je pomoć u ovom trenutku najneophodnija.
Možda ne možemo da pomognemo svima, ali zajedno, verujemo da možemo da pomognemo mnogima: budimo množina – pomozimo!

Povezana vest:  Bajaga i Instruktori u Sarajevu, Skoplju, Ljubljani...