Jelena Tomasevic_starsJelena Tomašević u pop takmičenju „Stars“

 

Specijalna gošća i treći član žirija u sinoćnoj emisiji pevačkog takmičenja „Stars“ na TV Košava, bila je populrna pevačica Jelena Tomašević, koja je skoro svim takmičarkama u Starsu bila uzor.

Irina Simulov je prva probila led otpevavši Severininu pesmu „Pogled ispod obrva“. Žiriju, Cveti Majtanović, Banetu Opačiću kao i Jeleni Tomašević jako se dopao način na koji je Irina izvela ovu pesmu, ali i scenski nastup. Stevan Basara potvrdio je pozitivno misljenje o njegovom vokalu, koje je žiri stekao tokom takmičenja.

Povezana vest:  SEVERINA NAJAVLJUJE NOVI SINGL 'HAZARDER'

Marina Kozić imala je najnezahvalniji zadatak u sinoćnoj emisiji – da otpeva pesmu „Med i žaoka“ pred Jelenom Tomšević, koja pomenutu numeru izvodi u originalu. Jelena Tomašević je prokomentarisala da je Marina ovu pesmu izvela na svoj način, čak je i ubacivala pevačke „ukrase“ koji ujedno odlikuju njenu originalnost. Bojan Stanojević je imao problem kada je pevao visoke tonove, pa je žiri konstatovao da bi bilo dobro da poredi na tehnici. Marko Marković je samouvereno otpevao pesmu Tošeta Proeskog, što je navelo žiri da da pozitivne kritike ali nedovoljno za prolazak u finale. Dragana Branković je potvrdila svoje vokalne kvalitete i pokazala izuzetnu snalažljivost na sceni, pevajući pesmu „Ti si taj što luduje“ Maje Odžaklijevske. Poslednji takmičar Boban Nikolić je bez treme nastupio i dobio ogromnu podršku publike.

Povezana vest:  Lista 10 najprodavanijih singlova u SAD

U finale ovog pop pevačkog takmičenja koje će se održati 21. maja u Vrnjačkoj banji, prošli su Irina Simulov i Marina Kozić.