juke thrillPoznati su pobednici Juke DJ Thrill takmičenja

Nissan Juke i INmusic festival pokrenuli su konkurs za nastup DJ-eva pod nazivom „Juke DJ Thrill Contest“ na koji su mogli da se prijave svi zainteresovani DJ-evi iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Nakon glasanja koje je trajalo od 15. do 30. maja poznati su i pobednici. Kako se nose pred brojnim posetitilaca najvećeg i najcenjenijeg te jedinog domaćeg open air festivala na dva otoka pokazaće El Fabiiani iz Slovenije, Anatra PM iz Srbije i Vukii Vukman iz Hrvatske.
Uz bogat line up devetog izdanja INmusic festivala među kojima će se naći brojna muzička imena kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Wolfmother, Digitalism, Vitalic, Partibrejkers, Rambo Amadeus i mnogi drugi izvođači, ovo je prilika za DJ-eve da zablesnu i velikom broju ljudi pokažu za što su spremni i sposobni.
El Fabiiani je slovenski DJ u usponu s jako dobrim osećajem za povezanost muzike i publike. Njegovi DJ setovi su energijom nabijena mešavina žanrova poput tech-housea, techna, tribala te minimal i funky elektronike. Velika sklonost stvaranju muzike odvela ga je daleko od slovenskih granica u daleke i lude party ekspedicije gde kroz muziku jasno pokazuje što znači stvarati sa srcem i dušom.
Iz Srbije na INmusic festival dolazi Anatra Pm. Muzikom se počeo baviti pre 5 godina, a DJ-ingom pre dve godine. Nije resident DJ, ali problema s nalaženjem gaži nema jer on je najbolji primer da vas hobi može odvesti jako daleko, čak i na INmusic festival.
Granice neće morati da pređi, ali Liku hoće. Is Splita dolazi Vukii Vukman. Ovaj dvadeset godina mladi DJ svoju je karijeru započeo 2007. godine, a uz miksanje muzike leže i ustaje. Početkom 2012. počeo je da producira vlastite trake, a što zna i što radi trenutno demonstrira u ‘Flashbang rec’.
Prijave za „Juke DJ Thrill Contest“ trajale su od 9. do 30. aprila, a DJ-evima sada preostaje doživeti još jednu avanturu, i na slušatelje preneti strast i uzbuđenje koje i sami osećaju dok vrte svoje setove. Povratnički Hidden stage rezerviran je svakog dana za ove muzičare u usponu, a da biste ih od 23. do 25. juna slušali, požurite na jedno od službenih prodajnih mesta i kupite svoju festivalsku i kampersku kartu. Prvu po ceni od 349 kuna, a drugu za 150 možete pronaći u najbližem Tisak Media centaru ili Tisak Media Webshopu, Dirty Old Shopu u Zagrebu i na službenim stranama festivala http://www.inmusicfestival.com.

Povezana vest:  Nakon filma "Metalika" će se posvetiti novom albumu