Uhapšen Roni Vud

 

roonie_wood_muzRoni Vud (Ronnie Wood), gitarista Kotrljajućeg kamenja ili ti „Roling Stonsa” uhapšen je na jugu Engleske zbog fizičkog napada, a neki mediji izvestili su da je muzičar napao svoju devojku, Ekaterinu Ivanovu, rodom iz Rusije a 42 godine mlađa od Vuda (20 godina).

Dejvid Rig, Vudov predstavnik z amedije izjavio je da je muzičar uhapšen u sredu, nedaleko od Klejgejta, južno od Londona. Rig je kazao da je Vud pušten iz zatvora uz kauciju. Policija Sarija saopštila je da je 62 – godišnji muškarac iz Ešera uhapšen u sredu uveče zbog fizičkog napada prilikom porodičnog incidenta u Ulici Klejgejt haj južno od Londona. Policija navodi da je muškarac pušten iz zatvora uz kauciju i da se istraga nastavlja.

Povezana vest:  Za manje od sat širom sveta rasprodato 9.000 jednodnevnih ulaznica za EXIT po poklon ceni!

Privatni život ovog legendarnog gitariste iz jedno od najpoznatijih svetskih rok grupa prisutan je u medijima duže od godinu dana, od samog početka njegove veze sa Ekaterinom Ivanovom. Zbog te veze, njegova žena Džo Vud, sa kojom je bio u braku 24 godine, podnela je, prošlog meseca zahtev za razvod i kao razlog navela muževljevo neverstvo.

Povezana vest:  Santana napravio odličnu atmosferu u Areni

Džo i Vud imaju dvoje dece dok je britanska agencija „Press Association“ navela da je Ekaterina Ivanova optužila Vuda za napad.