IRON MAIDEN BELGRADE 2014

Fanovima Mejdena popust i za Calling 2014.

Svim fanovima popularnih Ajron Mejdena koji će prisustvovati njihovom beogradskom koncertu 17. juna na Kalemegdanu, obezbeđen je popust od 500 dinara za kupovinu ulaznica za koncert Bilija Idola 25. juna na Kalemegdanu, saopštio je organizator koncerta Avalon produkcija.
Fanovi mogu na prodajnim mestima Eventima u Beogradu (Ušće, Arena, Dom omladine, Bilet centar) da pokažu kupljene ulaznice za Iron Maiden iz bilo koje kategorije i tako obezbede popust na jednak broj ulaznica za Bilija Idola.
Za koncert najtraženije svetske metal grupe Iron Maiden 17. juna na Kalemegdanu, u parku Donji grad u Beogradu u okviru velike svetske „Maiden England? turneje pripreme su uveliko u toku. Produkcija koja se sprema ispod bedema Beogradske tvrđave biće jedna od najspektakularnijih u istoriji čuvenog benda iz Engleske.
Posebno mesto zauzima pirotehnika koju Mejdeni dovoze sa sobom i za koju se sprema ceo jedan poseban tim ljudi u produkciji koncerta. Zanimljivo je da je ovogodišnja kompletna scenografija i rasveta u funkciji kreiranja takozvane „Arktičke bine“ koja je rimejk bine iz 1988. godine sa „Seventh Son of a Seventh Son“ turneje, ali uz novu, savremenu tehnologiju.
„Radili smo dugo na produkciji i u tim uključili dizajnere sa kojima smo radili još u osamdesetim, samo smo im sad na raspolaganje dali svu modernu tehniku za šou 21. veka“, izjavio je tim povodom lider benda Steve Harris a prenosi Avalon produkcija.
Bina koja se postavlja za ovaj koncert široka je 44 i visoka 17 metara i imaće nekoliko gigantskih zavesa sa slikama koje predstavljaju različite segmente koncerta. Mejdene na turneji prati tim od blizu 90 ljudi, koji dovozi produkciju u nekoliko šlepera sa ozvueenjem, rasvetom i spektakularnom pirotehnikom, dok bend u Beograd dolazi sa svojim avionom Boing 757 kojim pilotira pevač Bruce Dickinson.
Za koncert u Srbiji vlada veliko interesovanje širom zemlje i regiona, pa su ulaznice za Fan Pit rasprodate pre više od tri meseca pred koncert.U prodajnoj mreži Eventim ostalo je još ulaznica za Parter 1 i 2 po cenama od 3500 i 2990 dinara.

Povezana vest:  Zoran Kesić najavio ovogodišnji lineup Lovefesta, Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade i Laibach zvezde festivala ljubavi