Picture 1927

Novi singl Tonyja Cetinskog

Tony Cetinski, muzičar koji je u 25-godišnjoj karijeri upisao nebrojeno mnogo hitova, rasprodao sve relevantne dvorane u regiji i već je godinama u samom vrhu regionalne muzičke scene, predstavlja sutra, 10. juna vernoj publici svoj novi singl „Žena nad ženama“.
Singlom „Žena nad ženama“ Tony najavljuje dugoočekivani studijski album koji će se na policama CD shopova pojaviti na jesen. Zbog proverenog tima saradnika i autora koji rade na novim pesmama verujemo da će biti dostojan naslednik „Opet si pobijedila“ iz 2011 godine koji su obeležili hitovi „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“ i „Jednom u životu“, „Zar malo to je“ – koji su u kratkom vremenu zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim radijskim top listama.
Simpatičan teaser iz studija otkriva refren i zaraznu melodiju novog singla koji autorski potpisuju Sonja i Miro Buljan, a pesma govori o potpunoj predanost osobi koju čovek voli, osećaju sreće i bezrezervne zaljubljenosti.
Dugogodišnji Tonyjev saradnik, autor Miro Buljan o nastanku pesme je izjavio:
-Kao kompozitor i kao saradnik Tonyja Cetinskog nakon toliko objavljenih pesama već donekle znam kako doći do cilja, ali uvek treba imati i iznenađujućih rešenja. U slučaju popularne muzike to je neka sveža melodijska linija ili neka hrabra rima u tekstu. Pratim sve što se zbiva na svetskoj sceni te radim na svom autorstvu tako da širim vidike kao kompozitor. Za takav pristup muzici, čovek mora imati dobru potkovanost u sviranju nekog instrumenta te poznavanje muzičke teorije, radi obuhvaćanja što većeg broja muzičkih pravaca. Kako godine idu, tako imam sve više i više entuzijazma pogotovo kada radim s Tonyjem. Očekivanja i želje svake nove kompozicije u saradnji s Tonyjem uvijek su maksimum i ništa ispod toga. Jednostavno smo nas dvojica još davno postavili lestvicu uspeha vrlo visoko. Sledeći singlovii novi album će to, siguran sam, potkrepiti svojom emotivnošću.

Povezana vest:  Izabrani plesači i plesačice koji će zaplesati na pozornici Topstarsa