JACKSON DELUXEKONAČNO U PRODAJI NOVI ALBUM MICHAELA JACKSONA „XSCAPE“

LA Times je album opisao rečima:
„Does it swing? Yes. Does it feel like a contractual obligation album? No. Does it honor Jackson’s legacy? Yes. Can you dance to it? God yes. Can you mash to it? Certainly.“
Konačno je u prodaji – novi posthumni album Michaela Jacksona: „XSCAPE“.
Novo izdanje prerano preminulog kralja Popa, uključuje osam novih,do sada neobjavljenih, pesama, snimljenih između 1983. i 1999. godine, a koje se prvi put mogu čuti na ovom albumu.
Izvršni producent albuma je L.A. Reid (CEO Epic Recordsa), a Timbaland predvodi grupu producenata:Rodney Jerkins, Stargate, Jerome „Jroc“ Harmon i John McClain, koji su zajedno radili na ovom projektu.Odabrani materijal iz bogate arhive Michaela Jacksona je osavremenjen, ali je zadržao Jacksonov integritet i njegov izraz, koji je imao veliki uticaj na savremenu pop muziku.
Najavni singl, „Love Never Felt So Good“ je ujedinio odličnu kombinaciju originalne i moderne produkcije s prepoznatljivim zvukom iz osamdesetih.
Uz verziju u kojoj se čuje samo originalni vokal Michaela Jacksona, dostupna je i verzija, odnosno duet s Justinom Timberlakeom koju je potonji oduševljeno proširio preko društvenih mreža.
Za „Love Never Felt So Good“ urađen je i remix koji potpisuje Fedde Le Grand! Slavni producent misli kako muzika više nikada neće imati nekog poput Jacksona. Kako ga je Jackson inspirisao, poslušajte OVDE.
– Michael je iza sebe ostavio važno i veliko muzičko nasleđe koje smo ponosni da predstavimo kroz viziju muzičkih producenata sa kojima je direktno sarađivao ili je želeo da sarađuje. Pre svega smo ponosni i počastvovani što ćemo prezentovati svetu ovu muziku – kaže L.A. Reid.
I naslov albuma nastavlja tradiciju imenovanja Jacksonovih pesama – naime Michael bi uvek odabrao za naziv projekta jednu od pesama s albuma i to je, još od Thrillera, uvek bila jedna reč.
Album je dostupan u standardnoj i deluxe verziji!

Povezana vest:  Novi album Lil Vejna 27. septembra

STANDARDNI ALBUM
1. LOVE NEVER FELT SO GOOD
2. CHICAGO
3. LOVING YOU
4. A PLACE WITH NO NAME
5. SLAVE TO THE RHYTHM
6. DO YOU KNOW WHERE YOUR CHILDREN ARE
7. BLUE GANGSTA
8. XSCAPE

DELUXE izdanje uključuje i DVD s dokumentarcem u kojem producenti govore o radu na albumu

1. Love Never Felt So Good
2. Chicago
3. Loving You
4. A Place With No Name
5. Slave To The Rhythm
6. Do You Know Where Your Children Are
7. Blue Gangsta
8. Xscape
9. Love Never Felt So Good (Original Version)
10. Chicago (Original Version)
11. Loving You (Original Version)
12. A Place With No Name (Original Version)
13. Slave To The Rhythm (Original Version)
14. Do You Know Where Your Children Are (Original Version)
15. Blue Gangsta (Original Version)
16. Xscape (Original Version)
17. Love Never Felt So Good – Michael Jackson & Justin Timberlake

Povezana vest:  Povodom 40 godina benda: Partibrejkers restaurirali video spotove i snimke nastale u poslednje četiri decenije