Haris Džinović u IDEI

harisKompanija IDEA je kao generalni pokrovitelj predstojećeg koncerta Harisa Džinovića organizovala ekskluzivno druženje kupaca i novinara sa ovim popularnim pevačem u prodavnici IDEA EXTRA u Novom Beogradu. 
Džinović će veliki koncert održati 11. decembra u „Beogradskoj areni”. Tom prilikom će predstaviti publici svoj novi album posle devet godina diskografske pauze.
Poznati pevač najavljuje da će se nov album pojaviti na tržištu, 10. decembra, dan uoči koncerta. 
– Mislim da je album dobar. Nosi veliki senzibilitet. Pesme su za svačiji ukus i mislim da se svi mogu prepoznati u mojim novim pesmama – kaže Džinović. On objašnjava da se album zove „Medžik” po prvim slovima imena članove njegove porodice – po Melini, supruzi i deci, Đini i Kanu. 
Najavljujući solistički koncert u Areni, Džinović kaže da očekuje „veliki dernek kao i uvek”.  
– Očekujem da publika peva sve vreme, kao što to uvek radi na mojim koncertima. Znam da publika na moje koncerte dolazi po dobru pesmu i to ću im i pružiti – uveren je poznati pevač.
Specijalni gosti na predstojećem konceru biće pevači Luis i Saša Matić.
haris 3Haris Džinović je u prodavnici IDEA EXTRA delio autograme i slikao se sa obožavaocima, a potom se uputio u kratku kupovinu i kao veliki obožavalac vina izabrao je šampanjac „Don Perinjon” iz bogate IDEINE ponude.  
Ovom prilikom podeljeno je 1.000 karata za Džinovićev koncert u Areni. Svaki kupac u prodavnici IDEA EXTRA dobio je po jednu kartu na svakih potrošenih 4.000 dinara.  

Povezana vest:  Grupa ''No Doubt'' izdaje novi album 25. septembra