Plan-BNajprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

 

Album „The Defamation of Strickland Banks“ engleskog pevača Plen Bija (Plan B) bio je najprodavaniji prošle sedmice u Velikoj Britaniji, objavio je časopis New Musical Express – NME.

Na drugom mestu liste je pevač Ašer (Usher) sa „Raymond vs Raymond“, dok je na trećem mestu australijska rok grupa „AC/DC“ sa muzikom iz filma „Ajron men 2“.

Povezana vest:  Kris Braun slupao "porše" dok je bežao od paparaca

Muzika iz serije „Glee“ je na četvrtoj poziciji, grupa „Bulet For Maj Valentajn“ (Bullet My Valentine) je peta s albumom „Fever“.

Slede Pol Veler (Paul Weller) sa „Wake Up The Nation“, Lejdi Gaga (Lady) sa debi albumom „The Fame“, grupa „Skauting For Gerls (Souting Girls) sa „Everybody Wants To Be On TV“, sastav „Fišermen’s Frends“ (Fisherman’s Friends) s albumom „Post Isaac’s Fisherman’s Friends“ i pevač Paolo Nutini sa „Sunny Side Up“.

Povezana vest:  Čuvena opera TOSKA u džez aranžmanu, u izvođenju Big Benda RTS-a 16. decembra u Kombank dvorani

Na listi najprodavanijih singlova u Velikoj Britaniji prvo mesto zauzeo je bend „Rol Dip“ (Roll Deep) sa pesmom „Good Times“.

Ašerova pesma „OMG“ je druga, Plen Bi je treći sa numerom „She Said“, dok je na četvrtoj poziciji Dajana Vikers (Diana Vickers) sa pesmom „Once“.

Reper „Čipmank“ (Chipmunk) je peti sa pesmom „Until You Were Gone“, njegov kolega Profesor Grin (Professor Green) je šesti sa numerom „I Need You Tonight“ a sedma je grupa „Skauting For Gerls“ sa pesmom „This Ain’t A Love Song“.

Povezana vest:  VELIKO INTERESOVANJE ZA KONCERT ENRIQUEA IGLESIASA U KOMBANK ARENI, 10. MAJA

Slede reper Timbaland sa numerom „Carry Out“ u kojoj gostuje Džastin Timberlejk (Justin Timberlake), pevačica Kelis sa pesmom „Acapella“ i reper Tajo Kruz (Taio) sa pesmom „Dirty Picture“ u kojoj gostuje pevačica Keša (Kesha).