hugh002
Hugh Laurie na tviteru, a uskoro u Beogradu
 
„Penicillin? Fantastično! Whiskey? Fantastično! Motor sa unutrašnjim sagorevanjem? Da, da, sve su to genijalne stvari. Ali šta će nam sve to  ako nemamo muziku? To mi odgovorite!“

To su reči Hugha Laurieja svetski poznatog Dr. Housea koji će u beogradskom Sava centru sa svojim The Cooper Bottom Bandom nastupiti 14. jula!

Beogradski koncert je deo Lauriejeve evropske turneje u sklopu koje će posetiti 16 gradova promovišući aktuelni album „Didn’t It Rain“. Najavljeni blues spektakl će sam dati odgovor na gore postavljeno Lauriejevo retoričko pitanje!

Lik čangrizavog i ciničnog Dr. House očigledno se u većoj meri poklapa sa istinskim karakterom Hugha Laurieja sudeći po njegovim tviter komentarima. Ovih dana ne štedi englesku fudbalsku reprezentaciju a takođe, redovno stavlja i utiske sa koncerata.

Povezana vest:  TOPLJENJE - KALEMEGDAN SUMMER FESTIVAL

„O, Bože! Za sreću sam obukao kostim srećnog pileta, a nosim i beli luk. Učinio sam sve što sam mogao.“  – tvitnuo je posle poraza od Urugvaja dok je pred koncert u Aucklandu napisao:

“Za večerašnji  koncert u Aucklandu je  ostalo još samo nekoliko ulaznica. Nemojte da vam dođem ispred kuće i pevam pod prozorom…“.

Posle koncerta u Mexico Cityju pohvalio je publiku: „Prelepa publika u Mexico Cityju. Plesali su, smejali se, pevali mi „Srećan rođendan“ i razumeli moj mumlajući engleski, gracias a dios.“ Dok ga je pre nastupa mučilo što ne može da se seti nijedne reči španskog: „Samo što nisam izašao pred 6000 Meksikanaca a svoj španski sam zaboravio u drugoj glavi.“

Inače, Hughove tvitove, ništa manje zabavne i sarkastične od komentara televizijskog Dr. Housea, možete pratiti na Twitteru @hughlaurie.

Povezana vest:  Riki Martin bi da se venča u Portoriku



Već je dobro poznato da će ova britanska legenda, sa svojim The Copper Bottom Bandom, posetiti Sava centar 14. jula!

Hugh Laurie nema samo izuzetnu glumačku karijeru, a osim po ulozi Dr. Housea, najpoznatije su svakako one u serijalu ‘Crna Guja’, zatim uloga Bertiea Woostera u hit serijalu Jeeves & Wooster, nego je poznat i kao odličan muziča. Samouki pijanista koji taj instrument svira od detinjstva, 2011. godine je objavio uspešan prvi album „Let Them Talk“. Album je osvojio najviša mesta svetskih blues top lista, a muzičke kritičare i javnost oduševio je svojim neworleanskim bluesom. Prošle godine, Laurie je objavio drugi album „Didn’t It Rain“, gde je zvuk mardi grasa i New Orleansa zamenio južnjačkim bluesom i tangom.

Povezana vest:  Justin Bieber postaje ovisnik, ne može bez novih tetovaža

Ako vas je Hugh Laurie do sada oduševljavao u kultnoj seriji „Dr. House“, onda je pravi trenutak da ga vidite i čujete uživo. Neka vam vruće letne dane ulepša svojim vokalom i pokaže da osim glumačkog, ima i izuzetan muzički talent. Brojni rasprodani koncerti dokazali su da je Laurie svestrani umetnik koji u svoje muzičke nastupe uključuje elemente drame i stand-up komedije, zbog čega koncert u Sava centru ne smete propustiti.

Pratite vesti vezane za koncert, shareujte očekivanja i utiske

na Twitteru: #hughlauriezg

i na Facebooku: FBevent: https://www.facebook.com/events/1419375074978859/?ref_dashboard_filter=upcoming

Ulaznice su na prodajnim mestima Eventima širom Srbije, na blagajni Sava Centra i u Dallas Music Shopu, Sremska 2. Cena ulaznica je 2.200, 3.400, 4.300 i 6.900 dinara. 
www.eventim.rs