tangoTango spektakl u Beogradu i Novom Sadu!

U poslednjem vikendu juna temperatura raste!
Za to su zaslužni plesač, koreograf i reditelj, Gustavo Ruso sa svojom partnerkom Samantom Garsiom i 14 drugih plesača i njihov eksplozivni šou, koji je mnogo više nego obični Tango!
Tango In Red Major je tango nove generacije, strastven, dinamičan i zavodljiv, ispunjen uzbudljivim koreografijama uz zvuke poznatih argentinskih melodija u novim aranžmanima!
„Crevna boja je povezana sa strašću, ljubavlju, životom, krvi u našem telu…To je dominantna boja karmina koji stavljaju žene…To je osnovna boja koja preovlađuje tokom ove predstave!“.
Izjavio je tvorac „Tango In Red Major „, Gustavo Ruso, nove muzičko plesne produkcije koja će biti predstavljena ovog vikenda na sceni Sava centra i SNP-a, 28. i 29. juna u Beogradu i Novom Sadu!
Gustavo Ruso izučava umetnost argentinskog tanga od svoje 16. godine, a već sa 18 godina je važio za jednog od najperspektivnijih talenata u svetu argentinskog tanga, i od tada je ostvario zavidnu međunarodnu karijeru.
Igra (Tango), strast (Red) i muzika (Major) su dovoljni razlozi zašto će ove nastupe ne treba propustiti!
Ulaznice po cenama od 1900, 2200 i 2500 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. kao i na blagajnama Sava Centra i SNP-a.

Povezana vest:  Vlada Divljan 10. avgusta na Šabačkom letnjem festivalu