VELVETIKONCERT VELVETA U BARUTANI POMEREN ZA ČETVRTAK 3. JUL!

Usled odluke promotera da koncert svetske zvezde Billy Idola bude pomeren za četvrtak, 26. jun, ekipa iz Barutane je u dogovoru sa članovima ad-hok grupe Velveti donela odluku da održavanje koncerta Velveta bude pomereno za prvi naredni četvrtak, 3. jul. Podsećamo – koncert grupe Velveti u Barutani bio je zakazan za 26. jun, a svi koji su kupili karte za ovaj datum moći će da ih iskoriste sledeće nedelje, dok će onima kojima novi datum ne odgovara biti omogućena reklamacija ulaznice na originalnom prodajnom mestu.
Ad-hok grupa Velveti nastala je sa idejom da oda počast jednom od največih bendova svih vremena: The Velvet Underground. Bend će u Barutani nastupiti u punom sastavu i uz specijalne goste: Nikola Berček (Autopark), Vladislav Rac (Kanda Kodža i Nebojša, Presing, Partibrejkers), Dejan Utvar (Kazna za uši, Del Arno Bend, Kanda Kodža i Nebojša, Lira Vega, Eyesburn, Partibrejkers, Hornsman Coyote and Soulcraft), Milorad Miki Ristić (Darkwood Dub), Boris Mladenović (Jarboli, Veliki Prezir), Đur Đa Đeđe i Milica Mitić (Lula Mae), Filip Krumes (maestro na violini), Sonja Lončar, virtuozna pijanistkinja (LP Duo), Katarina Jovanović, operska diva. Karte su dostupne u pretprodaji po ceni od 500 din na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstix-a i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, kao i na ulazu u Barutanu. Samo dan kasnije – u petak, 4. jula, u Barutani će nastupiti legendarni LTJ Bukem.
Već od ovog petka, 27. juna, Barutana nastavlja sa redovnim programom. Ovaj petak rezervisan je za žurku beogradskog klupskog kolektiva Mystic Stylez, a nastupaju domaćoj publici omiljeni Feloneezy, Jackie Dagger, Rahmanee, Side 1, Rasheed i Necone, uz specijalnog gosta MKDSL-a, koji promoviše svoj spot i singl „Jedan Dan Moga Oca“. Žurka počinje u 22h, a ulaz je besplatan do ponoći, nakon čega će cena karte biti 300 din.
U subotu i nedelju, 28. i 29. juna, Barutana će biti domaćin delu programa Zajedno Zussamen festivala, koji se održava na nekoliko lokacija u Beogradu, Kragujevcu i Zrenjaninu. Ovom prilikom, tačnije u subotu 28. juna, producent Patrick Pulsinger i sastav Elektro Guzzi predstaviće uživo savremenu elektronsku scenu Beča. Kapacitet mesta je ograničen, a ulaznice po ceni od 500 din su u prodaji putem mreže Eventima.
A stižu i lepe vesti za beogradske fanove najpoznatijeg cover benda na svetu, jer će Nouvelle Vague ponovo biti gost našeg glavnog grada i nastupiti u kultnom klubu Barutana u petak, 22. avgusta! Ograničen broj ulaznica po ceni od 1.200 dinara već je u prodaji na svim mestima Eventima i Gigstix-a i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, a cena karte će se povećavati kako se koncert bude približavao.
Pratite nas na www.facebook.com/barutanabeograd, a za sve informacije možete pozvati +381 63 329519

Povezana vest:  Otvaranje Šabačkog letnjeg festivala uz Zvonka Bogdana, Bajagu i Instruktore, Who See i 7000 posetilaca!