Boris Arsenijevic sa novom gitaromBoris Arsenijević osvojio Ibanez gitaru za kraj takmičenja Jelen Air Guitar
 
Boris Arsenijević iz Kragujevca najbolji je „vazdušni“ gitarista, rok zvezda i vlasnik nove Ibanez električne gitare! Uroš je pobednik treće, poslednje večeri takmičenja Jelen Air Guitar, koje je po prvi put održano u Kragujevcu na Arsenal Festu, na Jelen Air Guitar bini.
70 takmičara nadmetalo se tokom tri večeri u simuliranju sviranja gitare, uz skakanje, glasne povike i pevanje, „skidajući“ prepoznatljive pokrete i stilove poznatih svetskih gitarista. Mladić iz Kragujevca osvojio je najpre publiku, a onda i gitaru, nastupom uz pesmu Ozzy Osbournea „Crazy train“. Da podsetimo, zahvaljujući originalnim nastupima, kući su sa novim Ibanez gitarama otišli i pobednici prve dve večeri – Srđan i Uroš Stevanović.
Jelen Air Guitar održavao se svake večeri trajanja festivala od 21h do 1h. O najboljima je odlučivao žiri, uz neizbežni glas publike, čije povike je merila specijalna mašina – bukomer.
Svaki takmičar birao je jednu pesmu sa spiska poznatih rock i hard rock numera. Svim učesnicima na raspolaganju su bili i odevni rok rekviziti – kožne jakne, prsluci, majice, perike itd. Pravo učešća i jedinstvenu šansu za rok doživljajem imali su svi punoletni koji su kupili jedno Jelen Pivo, uz koje su dobili kupon za takmičenje.
Jelen Pivo nastavlja tradiciju podržavanja kvalitetne muzike, gitarskog zvuka, dobre atmosfere i druženja. Od Beer Fest-a do Exit-a, preko Jelen Live festivala do koncerata Jelen časti, Jelen Air Guitar je još jedan povod za vrhunsku zabavu.
Povezana vest:  MEMORIJALNI POMEN GITARISTI SLAYERA