Ariana Grande - New Approved.jpg 1ARIANA GRANDE NASTUPA NA „2014 MTV VIDEO MUSIC AWARDS“

MTV je objavio da je Ariana Grande prvi potvrđeni izvođač na dodeli „2014 MTV Video Music Awards,“ koja će se održati 24. avgusta u Inglevudu, Kalifornija.
Tom prilikom mlada glumica i pevačica premijerno će izvesti novu pesmu „Break Free“, koju je producirao njen kolega Zed (Zedd), a ovo će joj ujedno biti i debi nastup na glavnoj VMA pozornici. Arianin novi, drugi po redu album, „My Everything“ izaći će 25. avgusta, samo dan nakon nastupa na MTV dodeli.
„Jako sam uzbuđena što ću izvesti „Break Free“ na „2014 MTV Video Music Awards“. Ne mogu da dočekam moji fanovu čuju na čemu smo radili“.
Ariana je prošle godine oduševila publiku na 2013 VMA crvenom tepihu u Bruklinu kada je izvela „medley“ pesama „Baby I“ i „The Way“ tokom uvodnog programa. Ove godine se vraća na VMA dodelu, ali na glavu binu naglasnije, najrelevantnije i često najkontroverznije godišnje proslave muzike.
Ariani prvi album „Yours Truly“ debitovao je na prvom mestu brojnih top listi, duet sa sa Mek Milerom „The Way“ je obeležio prošlo leto i postao jedan od najbrže prodavanih singlova, osvojivši vrh iTunes Overall Top Songs listu za samo 37 minuta. Sa singlom „Problem“ koji se nalazi na njenom drugom albumu i na kojem gostuje Igi Azelia (Iggy Azalea), postala je namlađa izvođačica čija se pesma prodala u 400.000 primeraka u toku prve nedelje. Osim brojnih fanova, Arianu poštuje i kritika, tako da mlada zvezda može da se pohvali mnogim prestižnim nagradama, a „2014 MTV VMA“ dodelu će svakako ulepšati i obogatiti svojim nastupom.

Povezana vest:  U2 na vrhu Forbsove liste