Otvaranje Naxi oaze u Delta City-ju

Koncertom Željka Vasića otvorena „Naxi oaza“ u Delta Cityju

Otvaranje Naxi oaze - koncert Zeljka Vasica 2U petak, 4. jula, svečano je otvorena NAXI OAZA u atrijumu Delta Cityja. Otvaranje je uveličao spektakularni koncert Željka Vasića. Ovaj pop pevač, koga podjednako vole sve generacije, svojim najvećim hitovima probudio je emocije prisutnih, a publika je imala priliku, da osim poznatih Željkovih hitova, čuje i novi singl „Svrati na piće“, koji je izveo prvi put!
-U pitanju je brza pesma, idealna za leto. Ovo je godišnje doba kada ljudi treba da pozovu što više prijatelja na piće i da se zajedno dobro provedu, a uz ovu pesmu, provod neće izostati – istakao je Željko Vasić.
Drugog dana otvaranja NAXI OAZE, u subotu, 5 . jula u 20:00h posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu mlade zvezde Nevene Božović. Ova pop pevačica, koja je simpatije publike stekla učešćem u „Prvom glasu Srbije“, pored pesama „Pogledaj me“, „Znam da noćas gubim te“ i „Tačka“, u pratnji svog benda otpevaće i neke od najvećih hitova domaće i strane muzike.
U nedelju, 6. jula, održaće se i veliki humanitarni Ζumbathon® – humanitarni tročasovni Ζumba® maraton. Od 18 – 19h održaće se Ζumba® kids, za decu uzrasta od 4 do 11 godina, a od 19 – 21h Ζumba® fitness, za odrasle. Ulaz na Ζumbathon® posetioci će obezbediti slanjem sms poruke na 1003.
Naredne nedelje posetioce Naxi oaze očekuje još puno dobre zabave, a već u ponedeljak, 7. jula zakazano je druženje sa Sergejem Ćetovićem, a u utorak sa Neletom Karajlićem, koji će u 17h promovisati svoju autobiografiju „Fajront u Sarajevu“.
Ovog leta, atrijum Delta City-ja biće omiljeno mesto za uživanje Beograđana, ali i brojnih gostiju glavnog grada, a svi sadržaji, u okviru „Naxi oaze“, biće besplatni i dostupni posetiocima svakog dana, u toku trajanja, od 10 do 22 sata.

Povezana vest:  Tara McDonald i UNICEF pomažu oboleloj deci