Dance Arena

NAJVEĆA DANCE ARENA EVROPE POMERA GRANICE PRODUKCIJE UZ B2B SETOVE I PROSLAVU DVE DECENIJE DOMAĆE DJ SCENE

Pored susreta klupskih gladijatora, ovogodišnja m:ts Dance Arena predstaviće i novi koncept, na ovim prostorima do sada neviđene produkcije. Omiljeni densflor u Evropi obeležiće još moćnija, kompleksnija i vizuelno modernija produkcija, zasnovana na preko 200 m² LED ekrana u visokoj rezoluciji, koji će svojim oblikom biti prilagođavani različitim izvođačima! Rasveta je koncipirana na najnovijoj tehnologiji brzih inteligentnih tela, praćena moćnom laserskom produkcijom. Pravi užitak posetiocima m:ts Dance Arene pružiće i najnoviji zvučni sistem snage preko 300.000W, specijalno koncipiran za ovu priliku!
Pored velikih svetskih DJ zvezda kao što su Afrojack vs Quintino, Carl Cox vs Danny Tenaglia, Disclosure live i Carl Craig vs Green Velvet, ne smemo propustiti i domaću podršku, koja itekako ima šta da ponudi, a sastavni i nezaobilazni je deo m:ts Dance Arene od kad ista i postoji. Zanimljivo je to što čak tri organizacije ove godine obeležavaju 20 godina svog postojanja čime se upotpunjuje jedan od najzanimljivijih programa na m:ts Dance Areni ikada!
Tim povodom pogledajte video kako je Dance Arena spasila život Carlu Coxu i našim DJ zvezdama: http://bit.ly/1ru3hH7.
Prve večeri festivala, beogradska organizacija HAPPY PEOPLE, koja predstavlja jedan od najstarijih profesionalnih DJ kolektiva sa Balkana obeležiće dve decenije dugu tradiciju svežeg pristupa elektronskoj sceni, godinama nagrađivanog novim generacijama lojalne publike, a predstaviće ih specijalni b2b set Lale b2b Goran Zmix Kovačević b2b Petar Cvetković b2b Marko Vuković b2b Petko.
Petak je rezervisan za još jednu organizaciju koja takođe predstavlja jedne od pionira domaće DJ scene, Vlada Janjić b2b Boža Podunavac nastupaju ispred KOZMIK ekipe koja takođe slavi 20. rođendan, a pored više do sada održanih žurki, Exitova m:ts Dance Arena će biti i najveća kojom će biti obeležen ovaj jubilej.
U subotu, 12. jula, nastupiće miljenici novosadske ali i šire publike, sastav NOISE DESTRUCTION. Teško je poverovati da je prošlo 20 godina od kultne Techno Therapy žurke koja je ostala zapamćena kao početak nove etape u klupskom životu Novog Sada. Organizatori ovog događajai glanovi Noise Destruction-a, FAKIR b2b DJ Z su i duže od toga uz nas pa ćemo u tu čast doživeti još jedan nezaboravan live set omiljenog novosadskog DJ dvojca. Njima će se pridružiti i specijalni back to back set VLADIMIR AĆIĆ b2b LEA DOBRIČIĆ b2b DEJAN MILIĆEVIĆ.
Poslednje večeri festivala predstaviće se BATTRIC b2b MIVU, duo iz Kosovske Mitrovice kojem ne predstavlja problem da skoro svakog vikenda pređu više od 500km kako bi beogradskoj ali i široj publici preneli pozitivnu energiju. Članovi su Public Pee organizacije, rezidenti Baile Musik-a, suvlasnici Verbreiten Musik i osnivači Dirty SoundZ etiketa, a u protekloj godini izbacili su veliki broj uspešnih izdanja, čime su se zasluženo našli na ovogodišnjoj listi m:ts Dance Arena izvođača.
Cene ulaznica do 9. jula u ponoć:
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 7.990 din
EXIT: 6.990 din
EXIT jednodnevne: 2.990 din
SEA DANCE: 3.390 din
Od 10. jula ulaznice za festival moći će da se kupe isključivo na ulazima za EXIT, i to po cenama od 11.990 dinara za EXIT, 16.980 dinara za EXIT AVANTURU, dok će 3.300 dinara iznositi dnevna ulaznica za četvrtak, a 3.500 dinara za sve ostale dane festivala.
Više informacija o programu EXIT avanture, prodajnim mestima i svemu onome što nas očekuje na festivalima EXIT i SEA DANCE na www.exitfest.org.

Povezana vest:  KONCERT HARIS DŽINOVIĆ SAVA CENTAR, Prvo veče 25. decembra rasprodato