Aleksandra Radović na bis

aleksandra_radovicPop pevačica Aleksandra Radović obećala je obožavaocima da će im prirediti nezaboravan koncert, što je i učinila na svom nastupu, koji je održan u utorak, 1. decembra. U dvorani Sava centra ispunjenoj do poslednjeg mesta, Aleksandra je oduševila, pretežno žensku populaciju, sjajnim izvođenjem svojih balada.
Dvoipočasovni vokalni i scenski spektakl pevačica je započela pesmom“Da te ne volim bar“, sa aktuelnog albuma „Žar ptica“, a zatim su usledile numere „Brod budala“, „Nisi ni zadnji ni prvi“ koju je napisao Arsen Dedić, a na kojoj je gostovao Goran Kovačić, kompozitor te pesme. 
Numerama „Zažmuri“, „ Ne reci mi“ „Čuvam te“, „Ne verujem da me ne voliš“, „Odavno“ . „Kao so u moru“ uzburkala je more emocija koje su obožavaoci nagradili burnim aplauzima.
– Mnogi kažu da imam pesme za plakanje i seču vena, što nije daleko od istine, ali znam da i te kako volite moje brze pesme – rekla je Aleksandra, a zatim je numerama „Nisi moj“, „Još danas“, „Zagrli me“ i „Možda je bolje bez mene“ bacila publiku u trans.
Aleksandra je na koncertu imala samo jednog gosta rođenu sestru Jelenu Radović koja se takođe bavi pevanjem. Jelena je sa Aleksandrom otpevala „Jesam te pustila“, a potom je izvela svoju pesmu „Slučajni prolaznik“ koju je komponovala i napisala Aleksandra Radović. 
Na koncertu joj se u jednom delu pesme „Ako nikada“ na sceni pridružila Marija Šerifović, koja je sa njom neplanski otpevala refren. U trenutku kada je izvodila pesmu „Čuvam te“ na sceni joj se pridružio dečko Aleksandar Zeremski, koji joj je uz poljubac poklonio buket cveća. Iz publike su je bodrile brojne kolege i prijatelji – Sergej Ćetković, Marija Šerifović, Leontina i Filip Pat, Jelena Tomašević i kreatorka Suzana Perić čije je modele Aleksandra dostojanstveno nosila.
Aleksandra je na turneji koja je započela pre 10 dana uspešno pevala u Novom Sadu, Staroj Pazovi a očekuju je koncerti u Nišu, Čačku…

Povezana vest:  Rita Ora: Divim se Bijonse jer ima i karijeru i porodicu