EXIT bfwVODA VODA FASHION ZONE @ Disco Zone/ EXIT/ Subota, 12.06.

Kako i dolikuje zvanično najboljem muzičkom festivalu u Evropi, Exit i dalje napreduje nudeći svojim posetiocima nove, inovativne sadržaje! Uz VODAVODU kao zvaničnu vodu ovogodišnjeg izdanja , „osvežava“ svoj pristup i ponovo šalje poruku da je Exit festival više od muzike. To je pravi poziv na kreativnost, originalnost i pre svega dobru zabavu.
U čast petnaestog izdanja Exita, ali i dugogodišnje saradnje između festivala i Belgrade Fashion Week-a, u subotu, 12. juna, na Gorki list VIP terasi EXIT festivala sa početkom u 21h, biće održana modna revija na kojoj će biti prikazani modeli petnaestak prestižnih domaćih modnih dizajnera, članova asocijacijie BFW Design Collective. Svoje kreacije predstaviće Ana Ljubinković, Aleksandra Lalić, Bata Spasojević, Dejana Momčilović, George Styler, Iva Stefanović, Jasmina Sanader, Marko Glavinić, Milica Vukadinović, Sestre Stevačević, Tamara Jarić, Nina Karlavaris, Srđan Janković, Tijana i Mila Popović, Budislava Keković i Boško Jakovljević.
Spajamo urbano i moderno, glamurozno i ležerno, modu i muziku, i to pod stilskom palicom Srđana Švelja i u organizaciji Modnog studija Click.
Očekuje vas i specijalan nastup muzičke zvezde u usponu – Voneve. Ova talentovana beogradska kantautorka piše i producira svoju muziku, a da će imati značajno prisustvo na domaćoj muzičkoj sceni, nagovestila je ubedljivom dens numerom „Give It Up“, pravom party himnom koja poziva na ples.
Nastavljamo i sa humanitarnom Fashion Aid akcijom, tako da ćete biti u prilici da date svoj doprinos kupovinom majica koje je specijalno za Fashion Aid dizajnirao Slavimir Stojanović.

Povezana vest:  U susret 48. Gitarijadi