Sound atmosferaGRATIS PIĆE ZA DAME SREDOM I TRADICIONALNO NAJBOLJA ŽURKA SUBOTOM NA SOUNDU

Već 19. godinu za redom, beogradski klub na vodi „Sound“ okuplja ono najbolje iz noćnog života prestonice. Program za narednu nedelju donosi happy hour za dame, „rokanje“ uz najzavodljivije house zvuke i jednu od najboljih žurki u gradu. Od ove godine potražite Sound na novoj lokaciji – na savskom keju u blizini Muzeja savremene umetnosti i proverite zašto je ovo mesto već 19 godina sinonim za dobar zvuk.
Ove srede, 23. jula groznica dobre zabave prodrmaće Sound uz „Sound Fever“ i DJ Slipija! Očekujte najbolju popularnu muziku, nove hitove, ali i stare favorite iz ’80ih i ’90ih. Veče je posvećeno pripadnicama lepšeg pola pa je tako za sve dame koje posete Sound do 00:30 piće besplatno!
Petak, 25. jul na Sound-u obeležiće veterani beogradskog klabinga Aćim i Gagi Kabadajić. Veče nosi naziv „Sound Rocks“, a poznavaoci domaće scene znaju da ovaj DJ dvojac ume da napravi dobru žurku!
Već tradicionalno – DJ Oysha obeležiće i ovu subotu, 26. jul na Sound-u, uz najbolje aktuelne house hitove! Za DJ pultom pridružiće mu se sjajni Mark Funk, a ovaj subotnji lajnap obećava savršen prelaz u nedelju i žurku do ranih jutarnjih časova.
Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063.8071.853, a obavezno nas pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/belgradesound. Vidimo se na Zvuku!

Povezana vest:  Lovefest objavio line up Live Stage-a