Druzenje sa Gocom Trzan 053Goca Tržan oduševila posetioce „Naxi oaze“ u Delta Cityju
 
U okviru vikenda zatvaranja „Naxi oaze“, posetioci Delta Cityja imaće priliku da u subotu uživaju u koncertu Daniela Kajmakoskog, dok će ih u nedelju zabavljati grupa „The Frajle“
Najvatreniji fanovi Goce Tržan, kao i brojni posetioci Delta City-ja, nestrpljivo su čekali početak druženja sa pop pevačicom, koje je bilo zakazano za petak, 25. jul, u 19 sati, u „Naxi oazi“, u atrijumu šoping-mola.
Nakon druženja, u okviru koga su posetioci imali priliku da dobiju autogram i fotografišu se sa zvezdom večeri, Goca je u 20 sati uzela mikrofon i otpočela koncert u okviru koga su se nizali hitovi – „Zagrli“, „Haljina“, „Srećo nečija“, „Strašilo“, kao i dva nova singla „Gluve usne“ i „Zarobljena“.
Nakon tri nedelje muzike, smeha i zabave, posetioci Delta Cityja, u okviru vikenda zatvaranja prve „Naxi oaze“, imaće priliku da uživaju u još dva koncerta…

Subota, 26. jul – Daniel Kajmakoski

Povezana vest:  Metalika napokon novi album

Daniel Kajmakoski, pobednik prvog serijala „X faktor“, od 19 do 20 sati, družiće se sa obožavaocima, nakon čega će ih obradovati i mini koncertom, u okviru koga će otpevati brojne domaće i strane hitove kojima se publici predstavio na ovom takmičenju, ali i pesmu Skoplje-Beograd, koju je snimio sa Željkom Joksimovićem.

Nedelja, 27. jul – bend „The Frajle“

Povezana vest:  X FACTOR 2013, Ljubav cveta

Popularni ženski bend „The Frajle“ imaće čast da druženjem sa posetiocima, od 19 do 20 sati, kao i akustičnim koncertom, od 20 sati, svečano zatvori prvi „Naxi oazu“, u Delta City-ju. Posetioci će imati priliku da uživaju u hitovima benda sa njihova prva dva albuma, „Naš prvi album sa putovanja“ i „Strana A ljubavi“.