frajle kalemegdan (1)Frajle sutra na Kraljevom trgu na Zlatiboru, rasprodat prvi tiraž novog muzičkog izdanja
 
Dobre pesme, pevanje sa obožavaocima, sjajana atmosfera i pozitivne vibracije – upravo na taj način bi mogao da se najavi nastup benda The Frajle sutra, 29.jula na Kraljevom trgu na Zlatiboru od 21 čas.
Ova poznata srpska planinska lepotica je nova stanica u promociji albuma „A strana ljubavi“, čiji je prvi tiraž već rasprodat u prve tri nedelje otkako se disk pojavio u prodaji. U svakodnevnom porastu je i broj fanova na društvenoj mreži Fejsubk, gde aktivnosti Frajli prati više od 110 000 poštovalaca i obožavalaca ovog benda.
Četiri dame iz Novog Sada, koje su kompozitori i tekstopisci i na novom albumu, pronalaze vremena i da doprinesu dodatnom kvalitetu muzike za decu, pišići pesme za najmlađe, koje se nalaze u stalnom repertoaru decjeg hora Kolibri.
Umeće koje prikazuju u muzici, al ii originalnim nastupima, videće svi posetioci Zlatibora, za koje će The Frajle uživo pevati pesme koje već postaju hitovi, pesme koje teraju na igru poput „Ko se to meni zaljubio“, „Kad se ljubimo“, kao i ona koja budi posebne emocije „Meni trebaš ti“.
 
PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES
Povezana vest:  Zbog ogromnog interesovanja za Exitove jednodnevne ulaznice pali novi rekordi i festivalski sajt!