WHO SEE NEMAM TI KAD omot

Novi album Who See na Deezeru

Kotorski sastav Who See objavio je novi, treći po redu studijski album, pod nazivom „Nemam ti kad“. Album sadrži 14 numera i dostupan je na Deezeru ali i ostalim digitalnim servisima širom sveta. Produkciju novog materijala su radili Seagal Prime, Dedduh, The outvaderz i Baby Dooks, a od gostiju tu su Maat Baandy, Random, Kendi, Kid Radja, DJ Raid, te njujorška rap legenda Sean Price.
„Kad smo počinjali raditi rap prije 15 godina, sve je krenulo iz zabave i igre, ne znajući da će cijela priča da se nastavi do današnjeg dana. Kao i tada, i danas sve to smatramo igrom i ne prestajemo da eksperimentisemo i da tražimo taj naš zvuk. Ipak, može se čuti da je ovaj album i produkcijski, a i sa tekstovima i temama ozbiljniji od predhodna dva, jer ti nemamo kad ko nekad“, kazao je Noyz povodom izlaska novog albuma.
Sean Price, jedan od najboljih MC-a na planeti, član legendarnog rap sastava Heltah Skeltah, takođe član super grupe Boot Camp Clik i grupe Random Axe, ima svoju deonicu u naslovnoj numeri koja je za potrebe video spota skraćena, a koju sada možete čuti u integralnoj verziji: https://www.youtube.com/watch?v=y4FMG3IpQiA
Ujedno od danas su na Deezeru dostupna prva dva albuma benda, debitantsko izdanje ‘Sviranje kupcu’ iz 2007. godine, i album ‘Krš i drača’ iz 2012. godine na kome se nalaze hit singlove ‘Reggaeton Montenegro’ i Nije preša, a koji je bendu doneo MTV nagradu.
Posle zapaženog nastupa na Sea Dance festival publika u Srbiji Who See može da vidi na Love Festu u Vrnjačkoj Banji, u petak 8. avgusta. Za više informacija posetite www.lovefest.rs.

Povezana vest:  Grupa The Bestbeat slavi 10 godina rada velikim koncertom u DOB-u