Sound atmosferaPRAVA POSLASTICA ZA VINSKE SLADOKUSCE OVOG PETKA NA SOUNDU
 
Poznavaoce vina i vinskih derivata ovog petka na „Sound“-u čeka veče u potpunosti posvećeno njihovom omiljenom piću! Posetioce očekuju proizvodi iz vinskog programa kompanije Pernod Ricard, a od ponoći do 01:30 prisutni će moći da kušaju crna, bela i rose vina na čašu, koktele na bazi vina i Fruity Summer sangriju. Za one koji ipak vole nešto neobičnije – biće spremni i žele napici u formi jello šotova!
Delom nove snage, delom stari klupski asovi obeležiće muzički program na Sound-u ovog petka, 1. avgusta. Posetioci će u okviru „Sound rocks“ večeri imati prilike da čuju set veterana DJ Aćima, ali će svoje umeće doneti i momci iz DJ dua Glasskeepez! Ovaj duo karakteriše standardni b2b nastup, kao i sirok odabir muzike od deep house-a,do melodicnog tech house-a i techno-a.
Kao i svake subote – DJ Oysha obeležiće i ovu subotu, 2. avgust na Sound-u, uz nesumnjivu harizmu i najbolje aktuelne house hitove! Za DJ pultom pridružiće mu se sjajni Mark Funk, kao i prethodne subote, a ovaj lajnap garantuje odličan provod do ranih jutarnjih časova!
Skoro dve decenije beogradski klub na vodi „Sound“ okuplja ono najbolje iz noćnog života prestonice. Novost od ove godine je izmenjen enterijer i sasvim nova lokacija – savski kej u blizini Muzeja savremene umetnosti!
Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063.8071.853, a obavezno nas pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/belgradesound. Vidimo se na Zvuku!
Povezana vest:  Njujork proglasio Dan Dejvida Bouvija